Live acumAcces Direct
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Paul Surugiu-Fuego, mărturisiri despre copilăria grea pe care a avut-o: ”Dacă nu era mama și azi eram în fața blocului. A fost un șoc pentru mine!”

Paul Surugiu sau Fuego, așa cum este cunoscut, a fost invitat la ”Neatza”, acolo unde a vorbit despre copilăria sa.

Paul Surugiu sau Fuego, așa cum este cunoscut, a fost invitat la ”Neatza”, acolo unde a vorbit despre copilăria sa.

În cadrul emisiunii de la Antena 1, artistula mărturisit că a avut o copilărie dificilă, însă un rol esențial în succesul pe care l-a câștigat l-a avut mama lui.

”Trebuie să vă spun că înainte să intru în platou am ascultat-o pe Lidia vorbind despre mama ei, iar copilăria noastră se aseamănă. Am muncit pe brânci ca să fim în fața publicului. Vorbim amândoi ardelenește, nu vreți să știți asta.”, a mărturisit Fuego.

De asemenea, el a vorbit și despre mama lui: ”Eu cred că dacă nu eram mama și azi eram în fața blocului, în Turda. A fost un chin pentru mine să plec de lângă oamenii pe care-i cunoșteam. Am avut un șoc când am aflat că trebuie să vin la București.”, a mai mărturisit acesta.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro