Antena Căutare

Paul Surugiu-Fuego, mărturisiri despre copilăria grea pe care a avut-o: ”Dacă nu era mama și azi eram în fața blocului. A fost un șoc pentru mine!”

Paul Surugiu sau Fuego, așa cum este cunoscut, a fost invitat la ”Neatza”, acolo unde a vorbit despre copilăria sa.

Paul Surugiu sau Fuego, așa cum este cunoscut, a fost invitat la ”Neatza”, acolo unde a vorbit despre copilăria sa.

În cadrul emisiunii de la Antena 1, artistula mărturisit că a avut o copilărie dificilă, însă un rol esențial în succesul pe care l-a câștigat l-a avut mama lui.

”Trebuie să vă spun că înainte să intru în platou am ascultat-o pe Lidia vorbind despre mama ei, iar copilăria noastră se aseamănă. Am muncit pe brânci ca să fim în fața publicului. Vorbim amândoi ardelenește, nu vreți să știți asta.”, a mărturisit Fuego.

De asemenea, el a vorbit și despre mama lui: ”Eu cred că dacă nu eram mama și azi eram în fața blocului, în Turda. A fost un chin pentru mine să plec de lângă oamenii pe care-i cunoșteam. Am avut un șoc când am aflat că trebuie să vin la București.”, a mai mărturisit acesta.

Lidia Buble, în lacrimi, la ”Neatza”, în timp ce vorbea despre mama ei: ”Este rândul meu, al nostru, al copiilor, să ave... Șase ani de ”Neatza”, șase cele mai spectaculoase momente cu Flavia Mihășan! Îți aduci aminte când a dansat bachata cu D...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x