Antena Căutare

Perle de la Bacalaureat: "Vitoria Lipan l-a căutat pe Nechifor din bar în bar! A încercat și pe celular, dar era închis! |Video

Ca în fiecare an, după Bacalaureat ies la iveală perlele trecute pe foaia de examen. Se pare că și absolvenții de anul acesta au continuat tradiția perlelor.

Perle de la Bacalaureat: "Vitoria Lipan l-a căutat pe Nechifor din bar în bar! A încercat și pe celular, dar era închis!

LIsta perlelor de la Bacalaureat continuă și astăzi. Cătălin Oprişan a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, cele mai tari perle de la Bacalaureat.

Se pare ca a devenit o tradiția în România ca după examenul maturității să apară perlele la suprafață.

Râzi cu lacrimi! Cele mai tari perle de la Evaluarea Naţională: "Traian Vuia a proiectat un automobil ...“gen” de zburat" |VIDEO

An de an, după examene, e făcută publică o lista stufoasă cu astfel de perle pe care copiii le scriu la examene. Și, deși, este destul de trist ceea ce se întâmplă, demonstrând lipsa de cultură și educație a unor absolvenți de liceu, e greu să te abții să nu râzi de născocirile, imaginația și inventivitatea de care dau dovadă absolvenții, atunci când sunt insuficient pregătiți sau de exprimarea puerilă a absolvenților de liceu.

Cele mai tari perle de la Bacalaureat, proba la limba și literatura română: Gabriel Călinescu arăta bine pentru vârsta lui, mai ales că se apropia să moară!

Și anul acesta lista este una foarte lungă, dar Cătălin Oprișan ne-a prezentat doar câteva dintre perlele de la Bac.

Iată ce perle au scris la Bac, unii dintre absolvenții de anul acesta.

"Vitoria Lipan l-a căutat pe Nechifor din bar în bar. A încercat și pe celular, dar era închis.

Asasinii și-au dus la bun sfârșit treaba, iar acum traiesc fericiți, împreună cu cei uciși.

Vitoria si Gheorghită decoperă pe ucigaș și osemintele neînsuflețite ale lui Nechifor Lipan, care stătea cu căciula pe cap."

Urmăriti imaginile și aflați mai multe perle de la Bac, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Neatza cu Răzvan și Dani, în cadrul rubricii Smiley News, prezentată de Catălin Oprișan.

Dani, recunoaște că îți place! Iubita matinalului, mai sexy ca niciodată, în ie românească! Este total transparentă și l... Imagini adorabile! Cea mai tare colaborare între doi frățiori foarte ambițioși! |VIDEO...
Ana Bodea, despre succes și determinare: „Ca actor trăiești mai multe vieți într-una singură”
Ana Bodea este protagonista serialului Lia – Soția soțului meu, difuzat de Antena 1 și...
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la ce spun. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023 atrage atenția asupra comportamentului Gemenilor. Aceștia...
Ultimele știri
x