Antena Căutare

Care dintre fetele de la Neatza cu Răzvan și Dani se pricepe la pescuit? Au dat un test inedit, cu sticle. „Tu o să pescuiești la mână”

Ramona Olaru, Amalia Ștefania și Diana Stejereanu au acceptat o provocare din partea lui Dani Oțil, luni, la Neatza cu Răzvan și Dani, prin care le-au fost testate abilitățile de… pescari.

Ramona Olaru, Amalia Ștefania și Diana Stejereanu au acceptat o provocare din partea lui Dani Oțil, luni, la Neatza cu Răzvan și Dani, prin care le-au fost testate abilitățile de… pescari.

Fetele au avut câte o undiță cu câte un cerc în loc de momeală. Ele au trebuit să folosească undițele astfel pregătite pentru a ridica sticle goale așezate pe o masă.

„La Neatza toți suntem firi competitive. De câte ori spune unul să ne jucăm ceva, ceilalți spun că da, dar e numai o joacă, nimic serios. În fix un minut și jumătate ne scoatem ochii unii altora. Din aceste motive, am pregătit undițe fără ac, să nu avem cu ce să ne scoatem ochii. Vrem să vedem care dintre fete este mai pregătită să iasă pe baltă”, a spus Dani Oțil.

„Trebuie să dați dovadă, fetelor, de îndemânare, dar mai ales de ceva ce voi sigur nu aveți – răbdare”, a mai spus prezentatorul.

„Tu o să pescuiești la mână”, i-a spus Dani Oțil unei dintre fete, după ce s-a încheiat testul.

Cum s-au descurcat fetele și care dintre ele a demonstrat că se pricepe la pescuit puteți vedea în clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, Neatza cu Răzvan și Dani.

Dans incendiar la Neatza cu Răzvan și Dani, în Delta Dunării. Dansatoarele lui Wilmark au făcut show -Video... Ivan Patzaichin a primit, cu întârziere, cea mai înaltă distincție a sportului românesc: „Au uitat. Erau convinși că eu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x