Antena Căutare

Petrecere incendiară înainte de lansarea serialului Liber ca pasărea cerului. Jojo: "Este un serial pe gustul românilor"

Petrecere grandioasă la lansarea serialului Liber ca pasărea cerului. Actorii serialului, dar și celelalte vedete din Antena 1 au văzut împreună primul episod.

Petrecere grandioasă cu ocazia lansării serialului "Liber ca pasărea cerului"! Ce dezvăluiri incendiare au făcut actorii celui mai așteptat serial al sezonului: "Sunt o fată drăguță care îi face constant masaj lui Ștefan Bănică...pentru că are nevoie săracul, trece prin multe"

De la petrecerea mult așteptată au fost prezenți toți actorii serialului "Liber ca pasărea cerului", dar și vedetele postului de televiziune Antena 1 care s-au simțit minunat și au strălucit pe durata întregii seri.

Jojo: "Este un serial pe gustul românilor în care vor găsi toate ingredientele necesare pentru dumincă seata". Într-un interviu acordat în exclusivitate, Jojo a dezvăluit câteva secrete din culisele serialului, stârnind curiozitatea tuturor telespectatorilor.
Vezi cum s-au distrat actorii și află ce surprize îi așteaptă pe cei care vor umări îndrăgitul serial:

Răzvan și Dani, live de la Ateneul Român! Cum să ai succes pe Instagram: "Dimineața și seara sunt cele mai bune mom... Reduceri masive la tot ce ține de căsătorie! Dani Oțil: "Eu nu mă însor la reduceri, mai aștept!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x