Antena Căutare

„Pisicile sunt familie”, concurs alintat de Whiskas. Înscrie-ți felina în campanie, iar cea mai haioasă primește premii delicioase

Antena 1 si Whiskas au lansat astăzi campania manifest „Pisicile sunt familie” în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” și îi invită pe posesorii de pisici să arate țării cine face parte din familia lor. Cea mai haioasă dintre felinele înscrise în concurs va fi recompensată cu produse Whiskas. Iată ce trebuie să faceți.

Ramona Olaru si Florin Ristei, la Neatza cu Razvan si Dani Galerie
„Pisicile sunt familie”, o campanie Whiskas & Antena 1 | Antena 1

Posesorii de pisici le consideră un membru al familiei, așa că dragostea se împarte întotdeauna la fel și cu ele, frățește. Iar deseori, felinele se comportă exact ca oamenii. Se joacă, se bucură, se alintă, uneori nu au chef, alteori sunt puse pe acțiune sau vor să doarmă o zi întreagă. Așa cum facem și noi.

„Pisicile sunt familie”, campania Whiskas & Antena 1

Antena 1 și Whiskas au lansat campania manifest „Pisicile sunt familie” în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” și îi invită pe posesorii de pisici să arate țării cine face parte din familia lor. Cele mai haioase dintre felinele înscrise în concurs vor fi recompensate cu produse delicioase de la Whiskas, sponsorul oficial al tuturor Miau-urilor din România.

Ramona Olaru și Florin Ristei de la „Neatza cu Răzvan și Dani” au explicat cum îți poți înscrie în campania Whiskas felina preferată. Trebuie precizat din start că toate pisicile sunt frumoase și toate sunt câștigătoare, însă doar trei dintre ele vor primi bunătățile de la Whiskas.

Așadar, încarcă o fotografie pe miau.a1.ro cu pisica ta într-o ipostază umană, iar cele mai creative 3 imagini vor fi premiate cu produse de la Whiskas. Cele mai reuşite poze se văd la SuperNeatza cu Răzvan şi Dani în perioada 13 - 22 decembrie 2021.

Florin Ristei are și el o felină pe care o iubește nespus și a dat din casă o întâmplare haioasă: „S-a comportat a mea aseară ca un om. A trecut cu lăbuțelele de om peste lemnul proaspăt vopsit”.

„Și nu le-ai lăsat acolo?”, a întrebat Ramona Olaru.

„Ba da, le-am lăsat acolo amintire”.

Iată un top 8 rase de pisici considerate cele mai frumoase din lume. Indiferent că sunt sau nu „aristocrate”, trebuie să recunoaștem că fiecare felină merită cel mai bun răsfăț din lume, adică cel puțin un pliculeț Whiskas în fiecare zi.

Formularul de înscriere pentru „Pisicile sunt familie”, concursul Whiskas

Pe miau.a1.ro, găsești formularul de înscriere pentru concursul powered by Whiskas. Trebuie să completezi numele tău întreg, numele pisicii tale, o adresă de mail, numărul de telefon, dar și localitatea și județul de unde provii.

Neapărat, nu trebuie să uiți să încarci fotografia cu pisica ta, surprinsă într-un moment când se comportă asemenea unei ființe umane. Fie ca cea mai umană pisică să câștige!

Pui cu sos de ciuperci. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 13 decembrie 2021... Ce cadouri oferim de sărbători în funcție de cifra destinului. Numerologul Corina Stratulat vine cu sfaturi eficiente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x