Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la munca
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la munca

Premieră la Neatza cu Răzvan și Dani. Fizz, Raju și Alex Roșu lansează piesa Regii

Invitați la Neatza cu Răzvan și Dani, Fizz, Raju și Alex Roșu cântă piesa Regii

Fizz revine cu piesa „Regii” , pentru care a colaborat cu Raju și Alex Roșu. Piesa este compusă de către cei trei artiști, iar videoclipul este realizat de către Denise Iurașcu.

Artistul Fizz, unul dintre cei mai excentrici soliști din România, la începutul anilor 2000, a revenit vara aceasta cu o piesă, după o pauză de opt ani. Acesta pregătește al doilea album din cariera sa.

„Ne-am contactat reciproc, am văzut că el face muzică bună, el a știut că pot să colaborez că sunt dispus.” , a explicat Fizz.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!