Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Hitul verii 2019?! Lidia Buble lansează, în premieră, videoclipul piesei "Undeva la mijloc"!

Ultima sa piesă a Lidiei Buble e pe cale să devină hitul anului 2019 după ce a strâns zeci de mii de vizualizări la doar câteva ore de la lansare. Acum, în premieră la Neatza cu Răzvan și Dani, artista a adus și videoclipul piesei „Undeva la mijloc”.

Ultima piesă a Lidiei Buble e pe cale să devină hitul anului 2019, după ce a strâns zeci de mii de vizualizări la doar câteva ore de la lansare. Acum, în premieră la Neatza cu Răzvan și Dani, artista a adus și videoclipul piesei „Undeva la mijloc”.

Lidia Buble nu se dezice nici de această data și lansează "Undeva la mijloc", o super producție muzicală, cu care a venit în premieră, la Neatza cu Răzvan și Dani, la final de sezon, căci băieții intră în vacanță.

Melodia "Undeva la mijloc" are un sound pop rock, original, așa cum și-a obișnuit fanii, până acum. Piesă a fost compusă de Adi Colceru, Alex Pelin, și a așteptat doi ani că să fie scoasă din studioul de producție.

De regia și producția clipului s-au ocupat Alex Ceaușu și Luca's Art Film, iar styling-ul a fost asigurat de Anda Crapatureanu.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro