Antena Căutare

Preotul biciclist, viteză și adrenalină! Și-a pus sutana și îi dă la pedale. Face slalom printre mașini! Nici cel mai rapid atlet nu-l poate prinde: "Ăsta are pile"

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News un preot care merge pe bicicletă la parohie

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a venit la rubrica Smiley News cu un alt clip amuzant. Însă, de această dată, un preot a fost personajul principal.

Și nu orice fel de preot. Domnul din imaginea și-a pus sutana, și-a scos bicileta din garaj si da-i! Viteză și adrenalină! Fuge cu bicicleta pe șosea de îi scapără roțile.

Închideți televizoarele, ascundeți copiii! Dani și-a adus aminte de schemele de breakdance din tinerețe: "Mă ține aici, la blugi. Le arăt și râma, pe pauză"

Iarna se termină mai devreme? Soarele rămâne generos în continuare, iar vremea extrem de caldă, pentru această dată... Închideți televizoarele, ascundeți copiii! Dani și-a adus aminte de schemele de breakdance din tinerețe: "Mă ține a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x