Antena Căutare

Închideți televizoarele, ascundeți copiii! Dani și-a adus aminte de schemele de breakdance din tinerețe: "Mă ține aici, la blugi. Le arăt și râma, pe pauză"

Dani nu a mai rezistat în fata micilor dansatori, invitaţi în platou, şi a dat drumul talentului. Și-a demonstrat talentul de breakdancer! A făcut "frunza" la Neatza.

Dani nu a mai rezistat în fata micilor dansatori, invitaţi în platou, şi a dat drumul talentului. Și-a demonstrat talentul de breakdancer! A făcut "frunza" la Neatza.

"În mintea lor de copii, ar putea fi dezamăgiţi. Un om mare promite şi spune că face chestii...", a fost replica lui Răzvan, în fata îndrăznelii colegului de platou.

Şi s-a ţinut de cuvânt matinalul nostru. Dani a pus în practică mişcările de breakdance pe care le exersează din greu, în timpul liber. Dacă Răzvan a putut privi, copiii au fost protejaţi vizual:

"Nu te mai uita că s-ar putea să-ţi cauzeze", avertizează Răzvan copiii, în timp ce Dani se chinuie puțin.

Preotul biciclist, viteză și adrenalină! Și-a pus sutana și îi dă la pedale. Face slalom printre mașini! Nici cel mai rapid atlet nu-l poate prinde: "Ăsta are pile"

Preotul biciclist, viteză și adrenalină! Și-a pus sutana și îi dă la pedale. Face slalom printre mașini! Nici cel mai r... Fenomen rar, o dată la 100 de ani, astăzi! Cum ne afectează "luna sângerie" și la ce trebuie să ne așteptăm. &...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x