Antena Căutare

Prognoza Meteo, 14 iunie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Dacă sperați ca de azi să vină într-adevăr vara, va trebui să mai așteptați. Se anunță vreme răcoroasă și, în general, instabilă.

Harta Romaniei cu simboluri ale vremii Galerie
Prognoza Meteo, 14 iunie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | Profimedia

Meteorologii spun că cerul va avea înnorări în majoritatea regiunilor și va ploua în jumătatea de est a țării și la munte, și pe spații mai restrânse în restul țării, iar în sud și în centru, aversele vor fi însoțite și de descărcări electrice.

Prognoza Meteo, 14 iunie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Local, în special la munte și în nord-est, se vor acumula cantități însemnate de apă și vor fi condiții de grindină.

Prognoza Meteo, 14 iunie 2021, Maramureș

În Maramureș o să fie o zi închisă, cu cer noros, ploi și temperaturi scăzute. Maximele nu vor depăși 19 grade în Baia Mare și Sighetul Marmației, și 21 de grade în Satu Mare.

Prognoza Meteo, 14 iunie 2021, Crișana

Și în Crișana ne așteaptă o zi destul de răcoroasă pentru luna iunie. Cerul va fi, în general, noros, soarele se va arăta mai mult prin sudul regiunii. Vor fi 21 de grade în Oradea și 22 de grade în Arad.

Prognoza Meteo, 14 iunie 2021, Banat

Bănățenii vor avea vreme variată, cu soare, prin vest, dar și cu înnorări, și ceva precipitații în nord și în sud. La prânz, nu vor fi mai mult de 19 grade în Reșița și 22 de grade, în Timișoara și în Lugoj.

Prognoza Meteo, 14 iunie 2021, Oltenia

Și în Oltenia ne așteaptă o zi cu precipitații, chiar dacă în sud, în special dimineața, se va arăta și soarele. Mercurul din termometre va urca până la 20 de grade în Râmnicu Vâlcea, 21 de grade, în Craiova și Târgu Jiu, și 23 de grade în Drobeta Turnu Severin.

Prognoza Meteo, 14 iunie 2021, Transilvania

Nici în Transilvania, veștile despre vreme nu sunt așa bune. Vor fi ploi, descărcări electrice și temperaturi mici pentru această perioadă. Vor fi doar 16 grade în Brașov și Miercurea Ciuc, 17 grade, la Sibiu, 18 grade la Cluj Napoca, 19 grade în Alba Iulia și Zalău și 20 de grade în Deva.

Prognoza Meteo, 14 iunie 2021, Moldova

Vreme instabilă va fi azi și în Moldova, mai ales în nordul și centrul regiunii, unde o să plouă torențial. Vântul o să aibă intensificări, iar fenomenele electrice nu vor lipsi nici ele. Vor fi 16 grade în Suceava, 17 grade în Botoșani, 18 grade în Piatra Neamț, 19 grade în Iași, 20 de grade Vaslui, 21 de grade în Bacău și 22 de grade în Focșani.

Prognoza Meteo, 14 iunie 2021, Dobrogea

În Dobrogea, vremea va fi ceva mai frumoasă, cu cer variabil și șanse slabe de ploaie. La prânz, vor fi 20 de grade în Sulina, 21 de grade, în Constanța și 22 de grade, în Tulcea și în Cernavodă.

Prognoza Meteo, 14 iunie 2021, Muntenia

În Muntenia, vremea va fi instabilă începând cu orele amiezii, când vom avea averse, tunete, fulgere și posibile căderi de grindină. Maximele termice nu vor depăși 19 grade în Pitești și Târgoviște, 21 de grade în Ploiești, Buzău, Alexandria, 22 de grade în Giurgiu și poate 23 de grade în Brăila.

Prognoza Meteo, 14 iunie 2021, București

În București, va fi în continuare vreme instabilă, cu soare dimineața și ploi după amiază. Astăzi, vom avea o maximă de doar 23 de grade. Mâine se mai încălzește puțin, vor fi 25 de grade, iar miercuri o să fie și mai cald, 28 de grade Celsius, chiar dacă nu scăpăm de ploi.

Nici de mâine nu se schimbă mare lucru, vor fi șanse de ploaie și instabilitate în fiecare zi, iar temperaturile nu vor mai depăși 24-25 de grade.

Prognoza Meteo în București și în celelalte orașe importante din țară, 14 iunie 2021

Timișoara - 22 de grade Celsius

Oradea - 21 de grade Celsius

Craiova - 21 de grade Celsius

Baia Mare - 19 grade Celsius

Cluj-Napoca - 18 grade Celsius

Sibiu - 17 grade Celsius

Suceava - 16 grade Celsius

Miercurea Ciuc – 16 grade Celsius

Brașov - 16 de grade Celsius

București - 23 de grade Celsius

Iași - 19 grade Celsius

Galați – 21 de grade Celsius

Constanța - 21 de grade Celsius

Care este unul dintre ingredientele preferate ale lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani... Vinete pane sub formă de evantai, servite cu două sosuri delicioase, rețeta lui Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x