Antena Căutare

Prognoza Meteo, 14 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Prognoza Meteo, 14 octombrie 2020. La mijloc de săptămână, lucruile s-au mai liniștit și aduc valori normale de temperatură sau apropiate de normal, cam în toată țara. Au mai rămas câteva precipitații în zonele montane și în Maramureș, dar cantitățile nu vor fi însemnate. Avem în continuare un cod galben de vânt până la ora 18:00 în zona munților Apuseni și în Carpații Orientali.

Prognoza Meteo, 14 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi Galerie
Prognoza Meteo, 14 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Mergem în partea de N-V a țării, mai exact în Maramureș unde ne așteaptă o zi ploioasă, dar soarele își va face și el loc, vântul va suflat destul de tare, temperaturile vor ajunge până la 13 grade Celsius în Sighetu Marmației și 14 grade în Satu Mare.

Pentru Crișana, meteorologii anunță vreme rece și intensificări ale vântului. Maxima zilei se va situa în jurul valorii de 16 grade în Oradea și 16 grade în Arad.

Bănățenii vor vor avea o vreme nu foarte plăcută. Vântul va sufla slab. Maximele zilei de azi se vor încadra 17 grade în Reșița și 18 grade în Timișoara.

La fel și în Oltenia, toamna își face simțită prezența, aici vom avea soare și o vreme plăcută! Maximele termice de astăzi vor fi cuprinse între 17 de grade în Craiova și 18 de grade în Drobeta.

În cea mai mare parte a teritoriului Transilvaniei vântul va avea unele intensificări, vor fi semnalate ploi abundente, vreme instabilă, iar temperaturile nu vor depăși astăzi 13 grade în Miercurea Ciuc și 17 grade în Deva.

Pentru Moldova, meteorologii anunță ploi și vânt puternic. Vremea va fi liniștită, cu cer senin. Vom avea astăzi doar 15 grade în Suceava și 18 de grade în Galați.

În Dobrogea vom avea parte de o zi frumoasă, cu cer variabil și vânt slab. Valorile termice de astăzi vor urca până la 20 de grade în Constanța și 19 de grade în Cernavodă.

În Muntenia, am scăpat de ploi, iar temperaturile se apropie de cele normale. Maximele termice de astăzi vor fi cuprinse între 16 de grade în Pitești și 19 grade în Călărași.

În București, astăzi, vom avea parte de ploi și intensificări ale vântului, se vor înregistra 18 de grade Celsius, mâine 22 de garde și 24 de grade Celsius poimâine.

Cum arăta Răzvan Simion în copilărie. Imagine de când era mic... Fiica "Bebelușei" Oana Ioniță, o domnișoară talentată și frumoasă. Cum arată Isabel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x