Antena Căutare

Prognoza Meteo, 14 septembrie 2020. Cum este vremea la început de săptămână și care sunt cele mai ridicate temperaturi ale zilei

Prognoza Meteo, 14 septembrie 2020. Frumoasa vecină de la Neatza cu Răzvan şi Dani, Ramona Olaru, prezintă cum va fi vremea.

Vremea se menține frumoasă la început de săptămână, cu vânt ce va adia slab spre moderat, care va avea unele intensificări în partea Dobrogei, în Moldova și în zona montană înaltă.

Mergem în partea de N-V a țării, mai exact în Maramureș unde încă de la primele ore ale dimineții soarele și-a făcut prezența, temperaturile vor ajunge până la 29 și 30 grade Celsius.

La fel și în Crișana, temperaturile sunt în creștere, astăzi, mercurul din termometre va urca până la 29-30 de grade Celsius.

Bănățenii au parte de o zi foarte călduroasă și un cer senin, se vor înregistra 32-33 de grade Celsius.

La fel și în Oltenia, nici nu zici că este început de toamnă! Soarele va fi prezent toată ziua! Oltenii vor avea parte de temepraturi între 32 și 33 de grade Celsius.

În centrul țării, mai exact în zona montană înaltă se vor semnala intensificări ale vântului, ceață dimineața și seara, iar temperaturile ajung până la 26 și 27 de grade Celsius.

Moldovenii vor avea parte de o zi plăcută, temperaturile se situează între 29-30 de grade Celsius.

Păstrăm o vreme frumoasă și în Dobrogea, chiar dacă mai rece decât în restul teritoriului! Temperaturile vor ajunge undeva la 26-27 de grade Celsius.

În Muntenia vom avea parte de temperaturi care ajung până la 30-31 de grade Celsius

Imaginea zilei. Cum arăta juratul X Factor, Florin Ristei, în prima zi de școală: "Aveam mileu la gât!"... Ramona Olaru, mai provocatoare ca niciodată, într-o bluză transparentă, fără sutien. "Trebuie să te duci să te schi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos Vineri, 19.07.2024, 09:55
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x