Prognoza meteo 14 septembrie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Marți, 14 septembrie 2021, vremea se va menține caldă pentru mijlocul lunii septembrie în cea mai mare parte a țării, cu precădere în regiunile sudice.

Marți, 14 septembrie 2021, vremea se va menține caldă pentru mijlocul lunii septembrie în cea mai mare parte a țării, cu precădere în regiunile sudice.

Profimedia

Local în zonele montane, nord, nord-est și centru vom avea parte de înnorări temporar accentutate, în mod special în cea de-a doua parte a zilei. Se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice.

În zona Carpaților Orientali cantitățile de apă pot depăși 10 - 15 litri pe metru păstrat, izolat. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi pe spații mici în dealurile subcarpatice și izolat în sud-est.

Prognoza Meteo, 14 septembrie, Maramureș

În Maramureș vom avea vreme variabilă, cu ceva raze de soare în prima parte a zilei, dar și cu precipitații în cea de-a doua parte a zilei. Temperaturile scad puțin față de zilele precedente și se vor înregistra 24 de grade Celsius în Sighetu Mm, 25 de grade Celsius în Baia Mare și 26 de grade Celsius în Satu Mare.

Prognoza Meteo, 14 septembrie, Crișana

Pentru Crișana meteorologii anunță cer variabil spre senin și maxime de până la 27 de grade Celsius în Oradea, iar 29 de grade Celsius în Arad.

Prognoza Meteo, 14 septembrie, Banat

Bănățenii vor avea în continuare vreme plăcută, cu cer mai mult senin și maxime ce vor atinge 28 de grade Celsius în Reșița, iar 29 de grade Celsius în Lugoj și Timișoara.

Prognoza Meteo, 14 septembrie, Oltenia

În Oltenia cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai accentuate doar prin partea de nord. Temperaturile se mențin peste normele climatologice și vom avea maxime de până la 29 de grade Celsius în Rm. Vâlcea, 30 de grade Celsius în Târgu-Jiu, Craiova și Slatina, iar 32 grade Celsius în Drobeta.

Prognoza Meteo, 14 septembrie, Transilvania

În Transilvania vom avea parte de precipitații, mai ales în partea a doua a zilei. Deși soarele nu va mai fi la fel de generos, vom avea în continuare temperaturi de până la 22 de grade Celsius în M. Ciuc, 24 grade Celsius în Zalău, Bistrița și Cluj-Napoca, 25 de grade Celsius în Sibiu, Brașov și Sf. Gheorghe, 26 de grade Celsius în Alba Iulia și Târgu-Mureș, iar 28 de grade Celsius în Deva.

Citește și
asia-express-proba-hamam-sapun
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
zarug-lorelei-asia-express
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
lidia-estera-buble-colaj-asia-express
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Mai multe articole

Citește și: Prognoză meteo pentru 13 - 26 septembrie. Ce anunță meteorologii pentru următoarele două săptămâni

Prognoza Meteo, 14 septembrie, Moldova

Pentru Moldova vreme se anunță una variată, cu ploi în jumătatea de vest și cu cer mai mult senin în partea de est. Termometrele vor indica la prânz 22 de grade Celsius în Suceava și Piatra Neamț, 24 de grade Celsius în Botoșani, 26 de grade Celsius în Bacău, Vaslui și Iași, 27 de grade Celsius în Galați, iar 28 de grade Celsius în Focșani.

Prognoza Meteo, 14 septembrie, Dobrogea

Dobrogenii se vor bucura de soare și de temperaturi plăcute. Mercurul din termometre va urca astăzi până la 24 de grade Celsius în Sulina, 25 de grade Celsius în Constanța, 27 grade Celsius în Tulcea, iar 28 de grade Celsius în Cernavodă.

Prognoza Meteo, 14 septembrie, Muntenia

În Muntenia vremea continuă să ne surprindă în mod plăcut. Cerul va fi variabil, iar temperaturile maxime vor atinge 27 de grade Celsius Buzău, 28 de grade Celsius în Brăila, Slobozia, Ploiești, Târgoviște și Pitești, 29 de grade Celsius în București, Călărași și Alexandria, iar 30 de grade Celsius în Giurgiu.

Prognoză meteo 14 septembrie 2021 pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime de duminică din principalele orașe ale țării:

Oradea – 27°C

Timișoara – 29°C

Baia Mare – 25°C

Craiova – 30°C

Sibiu – 25°C

București – 29°C

Constanța – 25°C

Galați – 28°C

Brașov – 25°C

Miercurea Ciuc – 22°C

Iași – 26°C

Cluj-Napoca – 24°C

Suceava – 22°C

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Ultimele știri