Antena Căutare

Prognoza meteo 15 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Prognoza meteo 15 decembrie 2020. Vreme deosebit de caldă pentru această perioadă, vom avea un cer variabil în zonele de deal și de munte, dar în zonele joase de relief, mai ales în estul și sudul țării. În prima parte a zilei și noaptea va fi ceață, se vor semnala ploi slabe sau burniță.

Prognoza meteo 15 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi Galerie
Prognoza meteo 14 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | Profimedia

În regiunile intracarpatice, ceața se va semnala pe arii mai restrânse, cu precădere dimineața și noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări ziua, în sud-estul teritoriului.

Prognoza meteo 15 decembrie 2020 Maramureș

În Maramureș, unde după o zi de luni cu cer noros, astăzi se va arăta soarele care va urca mercurul în termometre până la 5 grade in Baia Mare și 6 grade în Satu Mare.

Prognoza meteo 15 decembrie 2020 Crișana

Locuitorii Crișanei nu vor fi la fel de norocoși, aceștia vor avea parte de cer acoperit de nori, iar maxima zilei de 6 grade atât în Arad, cât și în Oradea.

Prognoza meteo 15 decembrie 2020 Banat

Bănățenii se vor bucura de razele soarelui și de valori termice ce se situează între 7 grade în Timișoara și 8 grade în Reșița.

Prognoza meteo 15 decembrie 2020 Oltenia

Soare vom avea astăzi și în cea mai mare parte a Olteniei, excepție făcând sud-vestul care va avea parte de cer mai mult noros. Temperaturile maxime vor atinge undeva la 7 grade în Slatina și 9 grade în Drobeta.

Prognoza meteo 15 decembrie 2020 Transilvania

Raze de soare ne așteaptă și în Transilvania, acolo unde dimineața vor fi condiții de ceață, iar valorile termice vor crește peste zi până la 2 grade în Miercurea Ciuc și 6 grade în Deva.

Prognoza meteo 15 decembrie 2020 Moldova

În Moldova, ziua de marția duce un cer variabil în cea mai mare parte a regiunii cu cer mai mult noros în nord-est și cu ceață dimineața. Mercurul din termometre va urca astăzi de la 4 grade în Suceava și Iași, până la 6 grade în Galați și 7 grade în Focșani.

Prognoza meteo 15 decembrie 2020 Dobrogea

Ploi sunt așteptate azi și în cea mai mare parte a Dobrogei. Vântul va avea unele intensificări, iar temperaturile vor urca până la 6 grade în Tulcea și 7 grade în Constanța.

Prognoza meteo 15 decembrie 2020 Muntenia

În Muntenia soarele se va arăta printre nori aducând în termometre temperaturi de până la 7-8 grade în Buzău, Slobozia, Brăila, Ploiești, Giurgiu și Alexandria, dar și 9 grade în București.

Horoscopul zilei, 15 decembrie 2020. Berbecii au avânt pe plan financiar, află ce se întâmplă cu Fecioarele... Trei rețete cu paste de casă, gătite de chef Nicolai Tand, la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x