Antena Căutare

Prognoză meteo 17 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Vremea se anunță rece și astăzi, cu minime negative de până la -2 grade în zonele montane și de 0-3 grade în restul țării.

meteo
Prognoză meteo 17 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | profimedia

Maximele de astăzi vor ajunge până la 11 – 13 grade, iar prin estul Munteniei și în Dobrogea ne apropiem de 14 – 15 grade.

Vom avea parte și de precipitații mai extinse prin Banat, Crișana, Moldova, Dobrogea și Maramureș. Astăzi în Maramureș vor fi nori, precipitații și temperaturi ce vor ajunge până la maxim 11 grade. În Crișana vremea se răcește în comparație cu zilele precedente, iar ploile vor pune stăpânire pe cea mai mare parte a regiunii. Maxima de astăzi va atinge 10 grade.

Meteorologii anunță ploi și în Banat. Pe lângă precipitații, vom avea și unele intensificări ale vântului, iar valorile termice vor atinge astăzi o maximă de 11 grade. În Oltenia, vremea va fi mohorâtă, cu nori gri și condiții slabe de ploaie. Mercurul din termometre va urca astăzi până la 12 grade.

Ziua de marți aduce în Transilvania un cer acoperit de nori și ploi în cea mai mare parte a regiunii. Valorile termice vor atinge astăzi o maximă de 11 grade. Pentru Moldova, meteorologii anunță vreme variată, cu ploi în nord, cer variabil în sud și o maximă de 13 grade.

Condiții de ploaie sunt anunțate astăzi și în Dobrogea. Din fericire vom vedea și soarele, chiar dacă va fi destul de timid. Termometrele vor indica la prânz o maximă de 15 grade. În Muntenia va persista ceața la primele ore ale dimineții în special în sudul și în estul regiunii.

Cerul va fi mai mult noros, dar șansele de ploaie vor fi reduse. Maxima de astăzi va atinge 14 grade. Pentru capitală, meteorologii anunță cer preponderent noros și o maximă de 12 grade.

Horoscopul zilei 17 noiembrie 2020. Capricornii au parte de vești surprinzătoare azi, află ce se întâmplă cu Peștii... Rețetă de friptură de pui cu sos din legume de toamnă, preparată de chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x