Antena Căutare

Prognoza meteo 18 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Prognoza meteo 18 decembrie 2020. La final de săptămâna vremea se va menține mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Vântul va sufla slab și moderat la munte, în sud-estul și sud-vestul extrem al țării și va fi slab în restul teritoriului.

Prognoza meteo 18 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi Galerie
Prognoza meteo 18 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | Profimedia

Temepraturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 10 grade Clesius, iar cele minime se vor situa între -4 și 4 grade Clesius.

Prognoza meteo 18 decembrie 2020 Maramureș

În Maramureș vom avea vreme variată, cu ploi slabe în est și cer noros celelalte părți. Teperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade Sighetu Marmației și 6 grade în Baia Mare.

Prognoza meteo 18 decembrie 2020 Crișana

Cerul este noros și sunt anunțate condiții de ploaie mai ales în sudul regiunii, iar maxima zilei se va situa în jurul valorii de 5 grade în Oradea și 6 grade în Arad.

Prognoza meteo 18 decembrie 2020 Banat

Bănățenii vor avea vreme variată. dacă în vest sunt așteptate ploi, în sud vom vedea soarele. Valorile termice vor urca până la 6 grade în Timișoara, 7 grade în Reșița.

Prognoza meteo 18 decembrie 2020 Oltenia

În Oltenia vremea este caldă, dar închisă, ceață dimineața și seara și temperaturi ce se vor încadra între 6 grade în Craiova și 7 grade în Târgu Jiu. Norii vor acoperi regiunea în zona de sud, dar sunt slabe șanse de ploaie.

Prognoza meteo 18 decembrie 2020 Transilvania

Pentru Transilvania soarele se va arata timid printre nori, iar temperaturile maxime se situează între 4 grade în Miercurea Ciuc și 6 grade în Zalău .

Prognoza meteo 18 decembrie 2020 Moldova

Norii vor acapara și cerul Moldovei, iar temperaturile mai cresc puțin. Se vor înregistra 4 grade în Suceava și 5 grade în Focșani și 6 grade în Galați.

Prognoza meteo 18 decembrie 2020 Dobrogea

În Dobrogea cerul este acoperit de nori și vânt slab. Termometrele indică 7 grade în Tulcea, 8 grade în Sulina și 7 gradeîn Constanța.

Prognoza meteo 18 decembrie 2020 Muntenia

În Muntenia, azi cerul este acoperit acoperit de nori și maxime ce vor ajunge până la 6 grade în Târgoviște și Buzău și 5-6 grade în Slobozia și Călărași.

Prognoza meteo 18 decembrie 2020 București

În București cerul este noros, iar maxima zilei este de 7 grade. Vremea se schimbă în zilele care urmează și crește treptat cu un grad, astfel sâmbătă vor fi 8 grade celsius, iar duminică 7 grade celsius.

Care sunt beneficiile consumului de murături pentru sănătatea organismului... Se deschid pârtiile din Sinaia. Care sunt regulile impuse de pandemie și ce trebuie să faci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x