Antena Căutare

Prognoză meteo 18 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Astăzi temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 11 grade Celsius în cea mai mare parte a țării, excepție face doar Moldova, cu valori de doar 4-6 grade, în timp ce în zonele montane avem valori de 1-3 grade.

Prognoză meteo 18 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

profimedia

În mare parte din țară vom avea parte și de precipitații cu excepția Banatului, Crișanei și Maramureșului. Cantitățile mai importante de apă vor fi de această dată în Muntenia, Moldova și Dobrogea unde se vor înregistra 10-15 litri pe metro pătrat.

În Maramureș, în ciuda unui cer acoperit de nori, șansele de ploaie vor fi mici. Valorile termice vor urca astăzi până la 11 grade. Lucrurile nu stau diferit nici în Crișana. Cerul va fi maim ult noros, dar ploile vor apărea doar izolat. Maximele de astăzi se vor opri la 10 grade.

Bănățenii vor avea vreme variată, cu cer acoperit de nori în cea mai mare parte a regiunii, ploi în sud-est, dar și soare timid în partea de nord-est. temperaturile vor urca până la 11 grade. În Oltenia se anunță astăzi vreme închisă, cu cer acoperit de nori și ploi, în special în estul regiunii. Maximele de astăzi ating 13 grade.

Ziua de miercuri vine în Transilvania cu cer acoperit și condiții slabe de ploaie. Temperaturile maxime vor atinge astăzi 11 grade. Meteorologii anunță precipitații în cea mai mare parte a Moldovei, dar și temperature ușor sub normalul perioadei. Maxima de astăzi va atinge 9 grade.

Ploile vor pune stăpânire astăzi și pe Dobrogea. Vântul va adia slab, iar maximele termice se vor opri la 10 grade. În Muntenia, vom avea o zi autentică de noiembrie, cu cer acoperit, ploi și temperature ce nu vor depăși 10 grade. În capitală astăzi vom avea ploi și o maximă de doar 10 grade.

Rețetă de clătite cu sfeclă roșie și umplutură de guacamole, gătită de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani... Despre rinita cronică hipertrofică, cu Simona Dragomir la Neatza cu Răzvan și Dani...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Ultimele știri
x