Antena Căutare

Prognoză meteo 18 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Astăzi temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 11 grade Celsius în cea mai mare parte a țării, excepție face doar Moldova, cu valori de doar 4-6 grade, în timp ce în zonele montane avem valori de 1-3 grade.

meteo
Prognoză meteo 18 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | profimedia

În mare parte din țară vom avea parte și de precipitații cu excepția Banatului, Crișanei și Maramureșului. Cantitățile mai importante de apă vor fi de această dată în Muntenia, Moldova și Dobrogea unde se vor înregistra 10-15 litri pe metro pătrat.

În Maramureș, în ciuda unui cer acoperit de nori, șansele de ploaie vor fi mici. Valorile termice vor urca astăzi până la 11 grade. Lucrurile nu stau diferit nici în Crișana. Cerul va fi maim ult noros, dar ploile vor apărea doar izolat. Maximele de astăzi se vor opri la 10 grade.

Bănățenii vor avea vreme variată, cu cer acoperit de nori în cea mai mare parte a regiunii, ploi în sud-est, dar și soare timid în partea de nord-est. temperaturile vor urca până la 11 grade. În Oltenia se anunță astăzi vreme închisă, cu cer acoperit de nori și ploi, în special în estul regiunii. Maximele de astăzi ating 13 grade.

Ziua de miercuri vine în Transilvania cu cer acoperit și condiții slabe de ploaie. Temperaturile maxime vor atinge astăzi 11 grade. Meteorologii anunță precipitații în cea mai mare parte a Moldovei, dar și temperature ușor sub normalul perioadei. Maxima de astăzi va atinge 9 grade.

Ploile vor pune stăpânire astăzi și pe Dobrogea. Vântul va adia slab, iar maximele termice se vor opri la 10 grade. În Muntenia, vom avea o zi autentică de noiembrie, cu cer acoperit, ploi și temperature ce nu vor depăși 10 grade. În capitală astăzi vom avea ploi și o maximă de doar 10 grade.

Rețetă de clătite cu sfeclă roșie și umplutură de guacamole, gătită de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani... Despre rinita cronică hipertrofică, cu Simona Dragomir la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x