Căutare Live

Prognoza meteo 2 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Astăzi vremea rămâne rece în cea mai mare parte a țării, mai ales în sud, est și parțial în centru, unde ceața va fi mai persistentă, cu precădere în zonele mai joase de relief și se va asocial izolat cu chiciură, fulguieli sau chiar burniță.

Prognoza meteo 2 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

profimedia

În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări seara și noaptea. În regiunile sud-vestice, pe spații restrânse, vor fi preciptații mixte, iar în Dobogea vor predomina ploile. Izolat se va depune polei, iar vântul se va intensifica treptat în sudul Banatului și la munte, în special în Carpații Meridionali, unde rafalele vor depăși 65 – 75 kilometri/h.

În Maramureș vom avea o zi cu cer senin și temperaturi ce vor atinge o maximă de 6 grade Celsius. Soarele se va arăta astăzi și în Crișana, dar maximele termice vor fi destul de mici. Nu vom avea astăzi mai mult de 4 grade.

În Banat cerul va fi mai mult noros, dar vor fi și zone unde se va arăta soarele. Temperaturile de astăzi vor urca până la 4-5 grade. În Oltenia, în ciuda unui soare destul de generos, valorile termice de astăzi se vor încadra între 2 și 4 grade.

În Transilvania, dimineața și seara vor fi condiții de ceață, iar în timpul zilei vom avea soare și maxime cuprinse între -1 și 6 grade Celsius. Pentru Moldova, astăzi se anunță vreme mohorâtă, cu cer acoperit de nori și maxime cuprinse între 0 și 4 grade.

În Dobrogea, sunt așteptate ploi în cea mai mare parte a regiunii, dar trecător vom vedea și soarele. În partea de sud, temperaturile vor urca până la 5 grade Celsius.

Meteorologii anunță ceață în cea mai mare parte a Munteniei, dar din fericire astăzi se va arăta și soarele, în special în centru și în sud. Valoriel termice de astăzi se vor încadra între 2 și 4 grade. În capitală, soarele se va arăta printre nori și ne va aduce în termometre undeva pe la 4 grade Celsius. Mâine vom avea o zi asemănătoare celei de astăzi din punct de vedere termic, iar poimâine maxima va urca până la 8 grade.

Horoscopul zilei 2 decembrie 2020. Taurii sunt foarte practici astăzi... Rolul alimentației și al exercițiilor fizice în afecțiunile articulare...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Ultimele știri
x