Antena Căutare

Prognoza meteo 2 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Astăzi vremea rămâne rece în cea mai mare parte a țării, mai ales în sud, est și parțial în centru, unde ceața va fi mai persistentă, cu precădere în zonele mai joase de relief și se va asocial izolat cu chiciură, fulguieli sau chiar burniță.

meteo
Prognoza meteo 2 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | profimedia

În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări seara și noaptea. În regiunile sud-vestice, pe spații restrânse, vor fi preciptații mixte, iar în Dobogea vor predomina ploile. Izolat se va depune polei, iar vântul se va intensifica treptat în sudul Banatului și la munte, în special în Carpații Meridionali, unde rafalele vor depăși 65 – 75 kilometri/h.

În Maramureș vom avea o zi cu cer senin și temperaturi ce vor atinge o maximă de 6 grade Celsius. Soarele se va arăta astăzi și în Crișana, dar maximele termice vor fi destul de mici. Nu vom avea astăzi mai mult de 4 grade.

În Banat cerul va fi mai mult noros, dar vor fi și zone unde se va arăta soarele. Temperaturile de astăzi vor urca până la 4-5 grade. În Oltenia, în ciuda unui soare destul de generos, valorile termice de astăzi se vor încadra între 2 și 4 grade.

În Transilvania, dimineața și seara vor fi condiții de ceață, iar în timpul zilei vom avea soare și maxime cuprinse între -1 și 6 grade Celsius. Pentru Moldova, astăzi se anunță vreme mohorâtă, cu cer acoperit de nori și maxime cuprinse între 0 și 4 grade.

În Dobrogea, sunt așteptate ploi în cea mai mare parte a regiunii, dar trecător vom vedea și soarele. În partea de sud, temperaturile vor urca până la 5 grade Celsius.

Meteorologii anunță ceață în cea mai mare parte a Munteniei, dar din fericire astăzi se va arăta și soarele, în special în centru și în sud. Valoriel termice de astăzi se vor încadra între 2 și 4 grade. În capitală, soarele se va arăta printre nori și ne va aduce în termometre undeva pe la 4 grade Celsius. Mâine vom avea o zi asemănătoare celei de astăzi din punct de vedere termic, iar poimâine maxima va urca până la 8 grade.

Horoscopul zilei 2 decembrie 2020. Taurii sunt foarte practici astăzi... Rolul alimentației și al exercițiilor fizice în afecțiunile articulare...
Video Super Neatza, 26 septembrie 2023. Rețeta lui Nicolai Tand: Merdenele Super Neatza, 26 septembrie 2023. Rețeta lui Nicolai Tand: Merdenele Marti, 26.09.2023, 12:16
Video recomandate
Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Bogdan și Andreea s-au sărutat! Ei sunt noul cuplu al competiției
Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Bogdan și Andreea s-au sărutat! Ei sunt noul cuplu al competiției Luni, 25.09.2023, 15:12
Concursul Ce se întâmplă cu Dani? îți poate aduce un smartwatch pe saptamană. Ce trebuie să faci pentru a participa 

Concursul Ce se întâmplă cu Dani? îți poate aduce un smartwatch pe saptamană. Ce trebuie să faci pentru a participa 

Dani Oțil lipsește de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Fanii matinalului de la Antena 1 s-au întrebat ce se întâmplă cu prezentatorul, iar acum au ocazia chiar să răspundă singuri și să primească un premiu.

Vineri, 22.09.2023, 17:57
Super Neatza, 19 septembrie 2023. Cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață

Super Neatza, 19 septembrie 2023. Cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață

Într-o nouă ediție Super Neatza, Răzvan și Ruxandra Luca au stat de vorbă despre cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață.

Marti, 19.09.2023, 18:10
Bianca Nuțu de la Neatza, noi detalii despre accidentul în care era să își piardă viață. Ce a văzut în propria astrogramă

Bianca Nuțu de la Neatza, noi detalii despre accidentul în care era să își piardă viață. Ce a văzut în propria astrogramă

Bianca Nuțu, astrologa de la Neatza cu Răzvan și Dani, a vorbit deschis despre accidentul de mașină în care a fost implicată în vacanță. Aceasta a mărturisit că au existat semne că o pândește o tragedie, însă a ales să le omită. Ce a învățat după experineța la limită

Marti, 19.09.2023, 13:34
Ramona Olaru, într-o ipostază înduioșătoare cu micuțul Tiago. Cum i-ar sta asistentei de la Neatza în postura de mămică

Ramona Olaru, într-o ipostază înduioșătoare cu micuțul Tiago. Cum i-ar sta asistentei de la Neatza în postura de mămică

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a înduioșat pe toată lumea după ce a fost surprinsă cu fiul lui Dani Oțil în brațe. Iată apariția extrem de simpatică!

Vineri, 01.09.2023, 15:15
x