Antena Căutare

Prognoza Meteo, 2 iulie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Vineri, 2 iulie 2021, vremea se anunță istabilă, iar temperaturile sunt mai scăzute față de zilele precedente.

O harta cu nori, fulg de zapada, soare. Se află pe drapelul româniei Galerie
Vineri, 2 iulie 2021, vremea se anunță istabilă, iar temperaturile sunt mai scăzute față de zilele precedente. | Profimedia

Acest final de săptămână vine cu vreme în general instabilă și se va răcori și în regiunile sudice şi în estice. La nivelul întregii țări temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade Celsius în depresiuni și 32 de grade Celsius în sud-vestul Olteniei.

Cerul se va menține variabil, cu înnorări temporar accentuate în nordul, centrul, estul și sud-estul țării, precum și la munte, unde vor fi averse și descărcări electrice. Astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse în alte regiuni, iar ploile vor avea și caracter torențial. Cantitățile de apă vor fi însemnate și vom avea parte de vijelii și grindină izolat.

Prognoza Meteo, 2 iulie 2021, Maramureș

În Maramureș ziua de vineri aduce ploi și vreme rece pentru luna iulie. Așadar nu vom avea mai mult de 23 de grade Celsius în Sighetu Mm și Baia Mare, iar 25 de grade Celsius în Satu Mare.

Prognoza Meteo, 2 iulie 2021, Crișana

Pentru Crișana meteorologii anunță o zi cu cer variabil, dar vor exista și intervale în care se va înnora și va ploua. Temperaturile de astăzi vor urca până la 26 grade Celsius în Oradea și 28 grade Celsius în Arad.

Prognoza Meteo, 2 iulie 2021, Banat

Și în Banat vom avea intervale cu instabilitate atmosferică, dar se va arăta și soarele. Dacă până ieri am avut valori termice cu mult peste normalul acestei perioade, de astăzi maximele nu vor depăși 26 de grade Celsius în Reșița, 28 de grade Celsius în Lugoj, iar 29 grade Celsius în Timișoara.

Prognoza Meteo, 2 iulie 2021, Oltenia

Vremea se mai răcește și în Oltenia. Deși se va arăta soarele, apar și ploi înspțite de tunete, fulgere și intensificări ale vântului. La prânz termometrele vor indica 28 de grade Celsius în Rm. Vâlcea, 29 grade Celsius în Slatina, 30 grade Celsius în Târgu-Jiu și Craiova, iar 32 grade Celsius în Drobeta.

Prognoza Meteo, 2 iulie 2021, Transilvania

În Transilvania se anunță ploi însemnate și o scădere a valorilor termice. Se vor înregistra 21 de grade Celsius în M. Ciuc, 22 grade Celsius în Sf. Gheorghe, 23 grade Celsius în Zalău, Cluj-Napoca, Bistrița și Brașov, 24 grade Ceslius în Târgu-Mureș și Sibiu, 26 de grade Ceslius în Alba Iulia, iar 28 grade Celsius în Deva.

Prognoza Meteo, 2 iulie 2021, Moldova

Locuitorii Moldovei vor avea o zi cu averse, fenomene electrice, intensificări ale vântului și temperaturi în scădere. Termometrele nu vor indica mai mult de 25 de grade Celsius în Piatra Neamț și Suceava, 26 grade Ceslius în Galați și Focșani, 27 grade Celsius în Botoșani și Vaslui, iar 28 de grade Celsius în Iași și Bacău.

Prognoza Meteo, 2 iulie 2021, Dobrogea

Și în Dobrogea vremea va fi instabilă. Își vor face apariția aversele, descărcările electrice, iar vântul va avea intensificări în timpul ploilor. Temperaturile de astăzi vor urca până la 24 grade Celsius în Sulina, iar 25 de grade Celsius în Constanța, Tulcea și Cernavodă.

Prognoza Meteo, 2 iulie 2021, Muntenia

În Muntenia se anunță o zi de vineri cu ploi, descărcări electrice, temperaturi scăzute și intensificări ale vântului. Așadar, se vor înregistra 26 de grade Celsius în Târgoviște, Ploiești, Buzău, Brăila, Slobozia și Călărași, 27 de grade Celsius în Pitești și București, iar 28 de grade Ceslius în Alexandria și Giurgiu.

Prognoza meteo 2 iulie 2021 în principalele orașe din țară

Baia Mare - 23 grade

Oradea – 26 grade

Suceava – 25 grade

Cluj Napoca – 23 grade

Miercurea Ciuc – 21 grade

Iași – 28 grade

Timișoara – 29 grade

Sibiu – 24 grade

Brașov – 23 grade

Galați – 26 grade

Craiova – 30 grade

București – 27 grade

Constanța – 25 grade

Rețetă de înghețată Semifreddo cu sos de caramel sărat, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani... Horoscopul zilei 2 iulie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x