Prognoza Meteo, 2 iunie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Miercuri, 2 iunie 2021, vremea se menține mohorâtă și astăzi, iar temperaturile vor fi scăzute pentru această perioadă a anului.

Miercuri, 2 iunie 2021, vremea se menține mohorâtă și astăzi, iar temperaturile vor fi scăzute pentru această perioadă a anului.

Profimedia

Codul galben de ploi abundente și instabilitate atmosferică accentuată râmâne valabil și astăzi până la ora 10:00 în Dobrogea, estul și nord-estul Munteniei, în jumătatea de sud a Moldovei, Oltenia, sudul Banatului, dar și zonele de munte. De asemenea, va fi însoțit de descărcări electrice, vijelii și grindină.

Codul portocaliu este valabil și astăzi, iar zonele afectate sunt Tulcea, Constanța și zona de munte. Va ploua abundent, iar cantitățile de apă vor depăși 40 - 50 l/mp.

Prognoza meteo 2 iunie 2021 Maramureș

În Maramureș cerul se va menține înnorat, iar temperaturile sunt mici pentru începutul lunii iunie. Maximele nu vor depăși 17 grade Celsius în Sighetu Mm și Baia Mare, iar 19 grade Celsius în Satu Mare.

Prognoza meteo 2 iunie 2021 Crișana

Cer mai mult noros se anunță astăzi și în Crișana, ploile vor apărea doar izolat și nu vor fi însemnate cantitativ. Termometrele vor indica la prânz 19 grade Celsius în Oradea, iar 20 de grade Celsius în Arad.

Prognoza meteo 2 iunie 2021 Banat

Nori și condiții slabe de ploaie vom avea astăzi și în Banat. Temperaturile mai cresc puțin față de ieri și vom avea maxime de până la 19 grade Celsius în Reșița, iar 21 grade Celsius în Lugoj și Timișoara.

Prognoza meteo 2 iunie 2021 Oltenia

În Oltenia vom avea ploi în prima parte a zilei, cerul va fi mai mult acoperit de nori, iar temperaturile vor atinge 20 de grade Celsius în Slatina și Rm. Vâlcea, 21 grade Celsius în Craiova și Târgu-Jiu, iar 23 grade Celsius în Drobeta.

Prognoza meteo 2 iunie 2021 Transilvania

În Transilvania vremea rămâne în continuare destul de capricioasă, dacă prin vest se mai arată din când în când soarele, în est sunt așteptate ploi pe tot parcursul zilei. Temperaturile rămân în continuare scăzute și se vor înregistra 13 grade Celsius în M. Ciuc, 16 grade Celsius în Brașov, Sf. Ghoerghe și Bistrița, 17 grade Celsius în Sibiu, Cluj-Napoca, Zalău și Târgu-Mureș, 19 grade Celsius în Alba Iulia, iar 20 de grade Celsius în Deva.

Prognoza meteo 2 iunie 2021 Moldova

Pentru Moldova meteorologii anunță vreme ploioasă și rece. Maximele nu vor depăși 13 grade Celsius în Vaslui, Bacău, Iași, Piatra Neamț și Suceava, 14 grade Celsius în Botoșani și Galați, iar 15 grade Celsius în Focșani.

Prognoza meteo 2 iunie 2021 Dobrogea

Ploi însemnate cantitativ, intensificări ale vântului și temperaturi scăzute aduce ziua de miercuri în Dobrogea. Valorile termice vor atinge 14 grade Celsius în Sulina, 15 grade Celsius în Tulcea, iar 16 grade Celsius în Constanța și Cernavodă.

Prognoza meteo 2 iunie 2021 Muntenia

În Muntenia vom avea în continuare parte de precipitații, dar așteptăm și intervale scurte în care soarele se va arăta printre nori. Termometrele vor indica la prânz 16 grade Celsius în Brăila și Buzău, 17 grade Celsius în Slobozia și Ploiești, 18 grade Celsius în Târgoviște, Pitești și Călărași, 20 grade Celsius în București și Alexandria, iar 21 grade Celsius în Giurgiu.

Prognoza meteo 2 iunie 2021 în principalele orașe din țară

Baia Mare - 17 grade

Oradea – 19 grade

Suceava – 13 grade

Cluj Napoca – 17 grade

Miercurea Ciuc – 13 grade

Iași – 13 grade

Timișoara – 21 grade

Sibiu – 17 grade

Brașov – 16 grade

Galați – 14 grade

Craiova – 21 grade

București – 20 grade

Constanța – 16 grade

Ultimele știri