Antena Căutare

Prognoza meteo 2 septembrie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Joi, 2 septembrie, meteorologii au emis un cod galben de intensificări ale vântului în zona montantă, estul și sud-estul țării.

O harta cu nori, fulg de zapada, soare. Se află pe drapelul româniei Galerie
Joi, 2 septembrie, meteorologii au emis un cod galben de intensificări ale vântului în zona montantă, estul și sud-estul țării. | Profimedia

Vremea se menține în continuare rece în cea mai mare a țării și astăzi, iar temperaturile vor continua să scadă. Vom avea parte de intensificări ale vântului, cer variabil și precipitații în partea de nord, centru și nord-vest a României.

Prognoza Meteo, 2 septembrie, Maramureș

Cerul este mai mult acoperit de nori și vremea se va menține la fel ca cea din zilele precedente. Vom avea precipitații în cea de-a doua parte a zilei, iar temperatura maximă nu va mai depăși 17 - 18 grade Celsius.

Prognoza Meteo, 2 septembrie, Crișana

La fel și în Crișana, rămânem la vreme rece și cu cer acoperit de nori. Vom avea parte și de averse, însă nu foarte însemnate din punct de vedere cantitativ. Temperaturile vor fi la fel de scăzute și se vor situa între 19 - 20 de grade Celsius.

Prognoza Meteo, 2 septembrie, Banat

Dacă ieri am mai avut parte de soare în zona Banatului, astăzi cerul va fi mai mult acoperit și este posibil și aici să avem parte de precipitații. Așadar, temperatura maximă va fi cuprinsă între 21 - 22 de grade Celsius.

Prognoza Meteo, 2 septembrie, Oltenia

Rămânem la vreme frumoasă în zona Olteniei. Ne vom bucura de soare pe tot parcursul zilei, dar și de temperaturi mai ridicate. Șansele de ploaie sunt mici, iar mercurul din termometre va urca până la 25 - 26 de grade Celsius.

Prognoza Meteo, 2 septembrie, Transilvania

În zona montană, de deal și toate zonele centrale vom avea parte astăzi de frig, precipitații însemnate din punct de vedere cantitativ și intensificări ale vântului. Cerul este acoperit pe tot parcursul zilei, iar temperatura maximă se va încadra între 17 - 20 de grade Celsius.

Prognoza Meteo, 2 septembrie, Moldova

În nordul Moldovei se anunță astăzi vreme mohorâtă, cer acoperit de nori și precipitații de scurtă durată. Temperaturile sunt în scădere și aici, iar valorile maxime se vor situa între 16 - 17 grade Celsius.

Prognoza Meteo, 2 septembrie, Dobrogea

În Dobrogea vom avea parte momente cu soare, dar și de nori care vor acoperi cerul. Vremea s-a mai răcit și pe litoral, iar în cea de-a doua parte a zilei este posibil să avem precipitații. Temperatura maximă va ajunge până la 26 - 27 de grade Celsius.

Prognoza Meteo, 2 septembrie, Muntenia

Rămânem la vreme frumoasă și în Muntenia. Astăzi cerul se va menține variabil, cu înnorări spre seară, iar vântul va sufla slab și moderat. Mercurul din termometre va urca astăzi până la 25 - 27 de grade Celsius.

Prognoză meteo 2 septembrie 2021 pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime de duminică din principalele orașe ale țării:

Oradea – 21°C

Timișoara – 22°C

Baia Mare – 18°C

Craiova – 26°C

Sibiu – 17°C

București – 26°C

Constanța – 24°C

Galați – 23°C

Brașov – 16°C

Miercurea Ciuc – 15°C

Iași – 17°C

Cluj-Napoca – 18°C

Suceava – 17°C

Horoscopul zilei 2 septembrie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru... Rețeta zilei la Super Neatza, 2 septembrie 2021. Rețetă de roșii umplute cu salată de toamnă, preparată de Vlăduț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x