Prognoza Meteo, 21 iulie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Miercuri, 21 iulie 2021, vremea se mneține în general instabilă în nord-estul, centrul și sud-estul țării.

Miercuri, 21 iulie 2021, vremea se mneține în general instabilă în nord-estul, centrul și sud-estul țării.

Profimedia

În nord-estul, centrul și sud-estul țării își vor face apariția înnorările temporar accentuate, aversele ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, iar izolat vijelii și grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 20 - 30 de litri pe metru pătrat, izolat 40 - 45 de litri pe metru pătrat. În restul teritoriului, astfel de fenomene vor fi posibile pe spații mici, pe timpul zilei vântul va avea unele intensificări în majoritatea regiunilor, însă va sufla mai puternic în Moldova, Oltenia și în zona montană înaltă

Prognoza Meteo, 21 iulie 2021, Maramureș

În Maramureș vom avea o nouă zi ploioasă și destul de rece pentru luna iulie. Maximele nu vor depăși 22 de grade Celsius în Sighetu Mm, 23 garde Celsius în Baia Mare, iar 24 grade Celsius în Satu Mare.

Prognoza Meteo, 21 iulie 2021, Crișana

Ploi vor mai fi astăzi și în Crișana, dar nu la fel de însemnate din punct de vedere cantitativ ca în zilele precedente. Soarele se va arăta și el, iar mercurul din termometre va urca până la 26 de grade Celsius în Oradea și Arad.

Prognoza Meteo, 21 iulie 2021, Banat

Nici Bănățenii nu vor scăpa de precipitații, cerul va fi mai mult noros, iar în termometre nu vom avea mai mult de 23 de grade Celsius în Reșița, 25 grade Celsius în Lugoj, iar 26 grade Celsius în Timișoara.

Prognoza Meteo, 21 iulie 2021, Oltenia

În Oltenia cerul va fi variabil, ploi anuntându-se doar izolat. Maximele de astăzi vor atinge 28 grade Celsius în Rm. Vâlcea, Târgu-Jiu și Drobeta, iar 29 grade Celsius în Craiova și Slatina.

Prognoza Meteo, 21 iulie 2021, Transilvania

Pentru Transilvania meteorologii anunță în continuare vreme instabilă, cu ploi, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Nici din punct de vedere termic nu stăm foarte bine, se vor înregistra doar 21 grade Celsius în M. Ciuc, 22 garde Celsius în Bistria, 23 grade Celsius în Zalău, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Sf. Gheorghe, Brașov și Sibiu, 24 grade Celsius în Alba Iulia și Deva.

Prognoza Meteo, 21 iulie 2021, Moldova

În Moldova continuă să plouă și astăzi, dacă în jumătatea de sud se va mai arăta soarele din când în când, în nord cerul va fi acoperit de nori pe toată durată zilei, iar precipitațiile vor fi abundente. Termometrele vor indica la prânz: 19 grade Celsius în Suceava, 21 grade Celsius în Botoșani și Piatra Neamț, 23 grade Celsius în Bacău și Iași, 24 garde Celsius în Vaslui, iar 28 grade Celsius în Suceava și Galați.

Prognoza Meteo, 21 iulie 2021, Dobrogea

Pentru Dobrogea se anunță cer variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales în partea a doua a zilei. Vor fi ploi scurte de vară însoțite de tunete și fulgere, dar și de vânt ce va sufla slab până la moderat. Maximele vor atinge 27 grade Celsius în Sulina, 28 grade Celsius în Constanța și Cernavodă, iar 29 grade Celsius în Tulcea.

Prognoza Meteo, 21 iulie 2021, Muntenia

Intervale cu ploi și fenomene electrice așteptăm și în Muntenia, chiar dacă vom avea parte și de momente însorite. Temperaturile vor urca astăzi până la 27 grade Celsius în Buzău, Târgoviște și Pitești, 28 grade Celsius în Ploiești și Slobozia, 29 grade Celsius în Brăila și Călărași, 30 de grade Celsius București, 31 grade Celsius în Alexandria și Giurgiu.

Prognoza meteo 21 iulie 2021 în principalele orașe din țară

Baia Mare - 23 grade

Oradea – 26 grade

Suceava – 28 grade

Cluj Napoca – 23 grade

Miercurea Ciuc – 21 grade

Iași – 23 grade

Timișoara – 26 grade

Sibiu – 23 grade

Brașov – 23 grade

Galați – 28 grade

Craiova – 29 grade

București – 30 grade

Constanța – 28 grade

Ultimele știri