Antena Căutare

Prognoza meteo 23 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

La mijloc de săptămână vremea se va încălzi. În nord-vestul, nordul, centrul, estul țării și la munte, cerul este mai mult noros și vor exista precipitații mixte la munte, la altitudini de peste 1700 de metri și predominant ploi în zonele mai joase. 

Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi Galerie
Temperaturile sunt mai mari zilele acestea decât normalul perioadei | Antena 1

Prognoza meteo 23 decembrie 2020 Maramureș

În Maramureș sunt anunțate ploi, dar și o ușoară creștere a temperaturilor. Maximele de azi ajung undeva la 6 grade în Sighetul Marmației, 7 grade în Baia Mare și 8 grade în Satu Mare.

Prognoza meteo 23 decembrie 2020 Crișana

Precipitații sunt așteptate azi și în Crișana, în partea de sud a regiunii și trecător se va arăta și soarele. Temperaturile vor ajunge până la 9 grade în Oradea și 10 grade în Arad.

Prognoza meteo 23 decembrie 2020 Banat

În Banat vom avea cer mai mult noros și va ploua, dar există și perioade scurte în care se va arăta soarele, în special în sud și sud-vest. Maxima zilei se va situa în jurul valorii de 11 grade, atât în Timișoara, Reșița, dar și în Lugoj.

Prognoza meteo 23 decembrie 2020 Oltenia

În Oltenia cerul este acoperit de nori, dar condițiile de precipitații sunt reduse. Temperaturile vor urca azi până la 10 grade în Târgu-Jiu, Râmnicu Vâlcea și Slatina și 12 grade în Drobeta Turnu Severin.

Prognoza meteo 23 decembrie 2020 Transilvania

Pentru Transilvania meteorologii anunță ploi în cea mai mare parte a regiunii, iar la munte, la peste 1700 de metri, precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. Valorile termice sunt și aici peste normalul perioadei, iar la prânz se vor înregistra 5 grade în Cluj-Napoca, 5 grade în Miercurea Ciuc, 7 grade în Deva, 8 grade în Sibiu și Alba Iulia.

Prognoza meteo 23 decembrie 2020 Moldova

Ploile vor pune azi stăpânire și pe Moldova. Soarele se va arăta și el timid printre nori doar în partea de sud a regiunii. Temperaturile cresc și aici, iar maximele ating undeva la 4 grade în Iași și Vaslui, 5 grade în Suceava și Botoșani și 7 grade în Piatra Neamț.

Prognoza meteo 23 decembrie 2020 Dobrogea

În Dobrogea vremea este variată, cu cer ploios, dar și momente însorite. Temperaturile de azi vor urca până la 6 grade în Tulcea și 7 grade în Cernavodă și Constanța.

Prognoza meteo 23 decembrie 2020 Muntenia

În Muntenia cerul este mai mult noros, sunt și condiții de ploaie, dar și momente în care se va arăta soarele. Valorile termice vor marca o creștere și se vor înregistra maxime de 6-7 garde în Buzău, Slobozia și Brăila, 8 grade în Alexandria, 9 grade în Giurgiu și 12 grade în Pitești și Târgoviște.

Prognoza meteo 23 decembrie 2020 București

În Capitală vremea ne-a rezervat câte puțin din toate. Azi se vor înregistra și ploi, dar și perioade scurte în care apare soarele. La prânz, temperatura ajunge până la 8 grade.

Horoscopul zilei, 23 decembrie 2020. Berbecii au probleme pe plan profesional, află ce se întâmplă cu Racii... Ce înseamnă un stil de viață sănătos care să ne mențină tonusul pe termen lung...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x