Căutare Live

Prognoza meteo 23 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

După ce ne-am bucurat de prima zăpadă în weekend, iată că la început de săptămână se încălzește ușor, iar temperaturile se apropie de normal.

Prognoza meteo 23 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

profimedia

În jumătatea de nord a țării se adună nori treptat, iar spre seară apar precipitații slabe precum ninsori, în Maramureș și la munte, lapovița în Moldova și ploi în Crișana.

În Maramureș cerul va fi acoperit de nori, iar spre seară așteptăm precipitații, la început sub formă de ploaie, ca mai apoi să se transforme în lapoviță și chiar ninsoare. Maximele termice nu vor depăși 10 grade.

În Crișana începem ziua cu ceva raze de soare, dar pe parcurs se va înnora și vom avea ploi, în special în nordul regiunii. Mercurul din termometre va atinge astăzi 5 grade.

Bănățenii vor avea o zi cu cer mai mult noros și cu temperature ușor sub nivelul perioadei. Astăzi se va înregistra o maximă de 9 grade.

Pentru Oltenia, meteorologii anunță vreme variată, cu raze de soare în jumătatea de sud a regiunii și cer noros în partea de nord. La prânz termometrele vor indica o maximă de 10 grade.

În Transilvania vom avea o zi rece, cu cer noros în cea mai mare parte a regiunii și un soare timid în partea de est. Temperaturile vor atinge astăzi o maximă de 6 grade.

Vremea în Moldova se anunță a fi una mohorâtă, cu cer acoperit și cu ceva șanse de ploaie în partea a doua a zilei, în special în nordul regiunii. Maximele termice vor atinge astăzi 9 grade.

În Dobrogea vom avea ceață dimineața, dar pe parcursul zilei se va arăta soarele și va urca mercurul din termometre până la 9 grade. În Muntenia începem săptămâna cu o ușoară încălzire a vremii, dar și cu ceață, în special dimineața și seara. Dacă în nord cerul va fi acoperit de nori, în jumătatea sudică vom avea și soare. Valorile termice vor atinge astăzi 10 grade.

În capitală astăzi bucureștenii vor avea parte de soare și de o maximă în jurul valorii de 10 grade.

Horoscopul zilei 23 noiembrie 2020. Leii iau decizii inspirate legate de bani și investiții, află ce se întâmplă cu Feci... Ce trebuie să știm despre espresso și cum se prepară un espresso autentic...
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu...
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022. Racii pierd o sumă mare de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac trebuie să fie atenți la...
Ultimele știri
x