Antena Căutare

Prognoză meteo 23 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

La sfârșit de săptâmănă vremea este frumoasă, cu cer variabil, chiar dacă mai apar pe alocuri norii. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, iar în S-Estul Transilvaniei își face apariția și bruma. 

Prognoză meteo 23 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Harta României

În Maramureș cerul este mai mult noros, dar temperaturile vor ajunge până la 17 grade în Sighetul Marmației și 20 de grade în Satul Mare.

În Crișana, cerul este mai mult senin, vântul va adia slab, iar termometrele vor indica 20 de grade atât în Oradea cât și în Arad.

În Banat, astăzi cerul este în general senin, iar temperaturile vor ajunge la 20 de grade în Timișoara și 21 de grade în Reșița.

În Oltenia, dimineața și seara vor fi condiții de ceață, iar pe parcursul zilei temperaturile vor urca până la 21 de grade în Craiova, Slatina și Târgu Jiu și 23 de grade în Râmnicu Vâlcea.

Pentru Transilvania se anunță vreme variată, cu ceață la primele ore ale dimineții în cea mai mare parte a regiunii. În privința temperaturilor se vor înregistra 16 grade în Miercurea Ciuc, 18 grade în Bistrița și Zalău, 19 grade în Deva și 20 de grade în Alba Iulia și în Sibiu.

Condiții de ceață sunt anunțate azi și în Moldova, dar pe parcursul zilei soarele va fi destul de generos și va aduce în termometre valori de până la 20 de grade în Botoșani și Suceava, 21 de grade în Iași, Vaslui, Galați.

În Dobrogea, ceața va da astăzi ceva bătăi de cap dimineața, dar pe parcursul zilei, soarele își va face simțită prezența, iar temperaturile vor atinge 18 grade în Sulina, 21 de grade în Constanța și 23 de grade în Cernavodă.

Ceața este prezentă azi și în Muntenia, dar se anunță o zi cu cer senin și temperaturi peste normalul perioadei. Se vor înregistra 21 de grade în Buzău și Brăila, 22 de grade în Slobozia și Giurgiu, 23 de grade în Târgoviște și 24 de grade în Pitești.

Astăzi în București se vor înregistra 23 de grade și un cer mai mult senin, iar ziua de sâmbătă va fi un extrem de frumoasă, dar duminică sunt așteptate ceva ploi.

Astăzi și mâine este vreme bună și la munte. Vă dorim un sfârșit de săptămână excelent.


Horoscopul Zilei 23 octombrie 2020. Vărsătorii au parte de noi oportunități. Află ce se întâmplă cu nativii Capricorn... Pelerinajul de Sfântul Dimitrie cel Nou. Care sunt condițiile de participare și ce sunt obligați pelerinii să facă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x