Antena Căutare

Prognoza meteo 25 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Prognoza meteo 24 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

meteo
Prognoza meteo 25 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | profimedia

La mijloc de săptămâna vremea va fi rece, iar în zonele joase var fi ceață și pe alocuri, în special în Oltenia, Transilvania și Banat. Izolat vor fi condiții de burniță, iar în orele dimineții, ceața se va asocia cu depunere de chiciură. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

În Maramureș vremea va fi ceva mai caldă decât în zilele precedente. Soarele se va arăta și el, iar vântul va sufla slab. Temperaturile maxime de astăzi vor atinge 8 grade. Pentru Crișana, meteorologii anunță ceață dimineața, dar în restul zilei se anunță vreme plăcută, cu cer variabil și temperaturi ce vor atinge astăzi o maximă de 7 grade.

Bănățenii se vor bucura de o zi frumoasă de noiembrie, cu soare și maxime ce vor fi cuprinse în general între 8 și 10 grade. În Oltenia, în special în partea de sud a regiunii, dimineața va fi ceață. Pe parcursul zilei soarele va fi destul de generos, aducând în termometre o maximă de 10 grade.

Ceață se anunță astăzi și în Transilvania, îndeosebi dimineața și seara. Cerul va fi variabil spre senin, iar valorile termice vor urca până la 7 grade. În Moldova vom avea o zi plăcută, cu soare și temperaturi ce vor atinge o maximă de 10 grade.

Toamna se anunță blândă și în Dobrogea. Cerul va fi mai mult senin, iar maximele termice se vor încadra în general între 8 și 10 grade. Soarele va fi generos astăzi și cu locuitorii Munteniei. Cerul va fi senin în cea mai mare parte a regiunii, iar mercurul din termometre va urca astăzi până la 11 grade.

În capitală, ziua de miercuri vine cu soare și o maximă ce va atinge 11 grade.

Horoscopul zilei, 25 noiembrie 2020. Racii au parte de câteva neînțelegeri... Cățelușul campioanei Ana Maria Brânză, la grădinița pentru animăluțe. Află ce poți face cu blănosul tău atunci când plec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x