Antena Căutare

Prognoza Meteo, 27 mai 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Joi, 27 mai 2021, vremea se va menține rece în cea mai mare parte a țării, iar temperaturile normale pentru această perioadă a anului se vor anunța prin Oltenia, Muntenia și sudul Moldovei.

O harta cu nori, fulg de zapada, soare. Se află pe drapelul româniei Galerie
Joi, 27 mai 2021, vremea se va menține rece în cea mai mare parte a țării | Profimedia

Ploile vor cuprinde din nou cea mai mare parte a teriroriului, mai puțin Banatul, Crișana și Dobrogea. În nordul Moldovei, Oltenia, Transilvania, Muntenia și prin zonele montane așteptăm cantități de 15 - 20 l/mp.

Precipitațiile vor fi însoțite de intensificări ale vântului, descărcări electrice și grindină. Temperaturile sunt într-o ușoară scădere, fiind sub normalul lunii mai.

În București va ploua în mai multe reprize, iar maxima zilei se va situa în jurul valorii de 24 grade Celsius. Mâine va ploua destul de consistent, iar temperatura maxima va fi de 20 grade Celsius. Sâmbătă cerul va fi mai mult noros, însă șansele de ploaie vor fi reduse și temperatura maxime se va situa în jurul valorii de 25 grade Celsius.

Prognoza meteo 27 mai 2021 Maramureș

În Maramureș cerul va fi variabil. În nord-estul regiunii se vor anunța condiții de ploaie, iar temperaturile vor atinge până la 23 grade Celsius în Sighetu Mm, 24 de grade Celsius în Baia Mare, iar 25 grade Celsius în Satu Mare.

Citește și: Prognoza meteo pentru sfârșitul lunii mai 2021 și începutul lunii iunie 2021. Ce anunță Administrația Națională de Meteorologie

Prognoza meteo 27 mai 2021 Crișana

Vreme frumoasă așteptăm astăzi și în Crișana. Soarele se va arăta printre nori și vom avea 24 de grade Celsius în Arad și Oradea.

Prognoza meteo 27 mai 2021 Banat

O zi plăcută de joi se anunță și în Banat. Soarele va fi prezent în cea mai mare parte a regiunii, iar înnorările de scurtă durată și ploile își vor face apariția doar în partea de sud-est. Valorile termice vor atinge 23 grade Celsius în Reșița, 24 grade Celsius în Lugoj, 25 grade Celsius în Timișoara.

Prognoza meteo 27 mai 2021 Oltenia

În Oltenia vremea va fi una destul de capricioasă și va aduce descărcări electrice, averse, dar și intensificări ale vântului. Din când în când se va arăta și soarele, iar temperaturile vor urca până la 24 grade Celsius în Slatina, Craiova, Drobeta și Târgu-Jiu, iar 25 de grade Celsius în Rm Vâlcea.

Prognoza meteo 27 mai 2021 Transilvania

Vreme schimbătoare va fi astăzi și în centrul țării, ploile vor fi întrerupte de scurte momente însorite, iar termometrele vor indica valori de până la 21 grade Celsius în Brașov și M. Ciuc, 22 grade Celsius în Sf. Gheorghe, 23 grade Celsius în Sibiu, Cluj-Napoca, Zalău și Bistrița, 24 grade Celsius în Târgu-Mureș, Deva și Alba Iulia.

Prognoza meteo 27 mai 2021 Moldova

Vremea o să devină instabilă și în Moldova, unde vom avea ploi, vânt, fenomene electrice, dar și intervale în care soarele va apărea pe cer. Termometrele nu vor indica mai mult de 22 grade Celsius în Vaslui, Iași, Piatra Neamț și Suceava, 23 grade Celsius în Bacău, Focșani, Galați și Botoșani.

Prognoza meteo 27 mai 2021 Dobrogea

Norii se vor aduna astăzi și în Dobrogea, dar șansele de ploaie sunt reduse. Maximele termice se vor încadra între 20 grade Celsius în Sulina, 22 grade Celsius în Constanța, 24 grade Celsius în Tulcea, 25 grade Celsius în Cernavodă.

Prognoza meteo 27 mai 2021 Muntenia

Pentru Muntenia meteorologii anunță vreme instabilă, cerul se va menține mai mult noros, vor apărea ploile, descărcările electrice și posibile căderi de grindină. Așadar, termometrele vor indica la prânz 22 de grade Celsius în Târgoviște, 23 grade Celsius în Pitești, Ploiești și Buzău, 24 grade Celsius în Brăila, București și Alexandria, 25 grade Celsius în Slobozia, 26 grade Celsius în Giurgiu și Călărași.

Prognoza meteo 27 mai 2021 în principalele orașe din țară

Baia Mare - 24 grade

Oradea – 24 grade

Suceava – 22 grade

Cluj Napoca – 23 grade

Miercurea Ciuc – 21 grade

Iași – 22 grade

Timișoara – 25 grade

Sibiu – 22 grade

Brașov – 21 grade

Galați – 23 grade

Craiova – 24 grade

București – 24 grade

Constanța – 22 grade

Horoscopul zilei 27 mai 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii... Cum îi putem motiva pe copii să învețe, în funcție de vibrația lor interioară. Părinții trebuie să țină cont de aceste l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x