Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Prognoză meteo 27 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Astăzi vremea se menține mai caldă de cât ar fi normal în ultima decadă a lunii octombrie, chiar cu valori termice în creștere față de ziua anterioară în cea mai mare parte a țării.

Prognoză meteo 27 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

profimedia

Prin regiunile estice vor fi înorări mai persistente și pe alocuri va ploua slab.

În sudul teritoriului ceaț joasă asociată izolat cu burnița se va forma la începutul zilei și noaptea, iar în restul zonelor celor va fi variabil.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte la și în sud-vest, iar dimineața și noaptea, pe alocuri va fi ceață.

În Maramureș vom avea soare cât curpinde și temperature maxime ce vor atinge 20 grade. Un soare generos este așteptat astăzi și în Crișana. Valorile termice vor urca până la 21 grade Celsius.

Bănățenii vor avea o zi de marți foarte frumoasă în privința vremii. Cerul va fi senin, iar mercurul din termometre va urca la prânz până la 22 grade Celsius.

Toamna se anunțlă prietenoasă și în Oltenia. Soarele va străluci nestingherit și vom avea valori termice de până la 21 grade. În Transilvania, dacă ieri am avut cer mai mult noros și precipitații, astăzi ne vom bucura de razele soarelui și de temperaturi ce vor atinge o maximă de 19 grade.

Pentru Moldova, veștile despre vreme nu sunt la fel de bune. Cerul va fi noros în cea mai mare parte a regiunii, vom avea și ceață, iar precipitațiile vor apărea prin nord și sud-est. Maxima de astăzi va atinge 20 de grade.

În Dobrogea, vremea va fi variată, cu cer acoperit de nori în jumătatea nordică a regiunii, dar și cu ceva raze de soare în partea de sud. Ploile nu vor lipsi nici ele din peisaj, iar temperaturile vor atinge o maximă de 20 grade.

În Muntenia, vom avea soare în est, dar și condiții de ploaie. Valorile termice se mențin în continuare ridicate, astfel că se vor înregistra până la 20 grade.

În capitală, cerul va fi maim ult noros, dar condițiile de ploaie vor fi reduse, iar maxima zilei se va situa în jurul valorii de 19 grade.

Video