Antena Căutare

Prognoza meteo 28 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

La un pas de weekend, se anunță în continuare cer maim ult noros în cea mai mare a țării, cu precădere pe spații mici în restul teritoriului, iar noaptea pe arii extinse în regiunile intra-carpatice și izolat în rest.

meteo
Prognoza meteo 28 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | profimedia

Spre sfârșitul nopții în sud-vest vor fi precipitații mixte și condiții de polei. Până la ora 10.00, în Dobrogea, estul Munteniei și sud-estul Moldovei vom avea un cod galben de ninsori viscolite.

În aceste zone va continua să ningă moderat cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă, neuniform și consistent, iar vântul va avea rafale în general de 55 – 60 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea semnificativă a vizibilității.

Prognoza meteo 28 ianuarie 2021 pe regiuni

În Maramureș, ziua de joi vine cu vreme închisă și destul de rece. Cerul va fi acoperit de nori, iar maxima zilei nu va depăși 2 grade Celsius.

Cerul va fi noros astăzi și în Crișana. În ciuda acestui aspect, precipitații nu vor fi decât izolat. Mercurul din termometre va urca astăzi până la 3 – 4 grade.

Pentru bănățeni, meteorologii anunță vreme mohorâtă ceu cer acoperit, vânt slab și maxime termice de până la 4 grade Celsius. Din păcate soarele nu se va arăta nici în Oltenia. Cerul va fi acoperit de nori, dar temperaturile vor atinge valori maxime de până la 4 – 5 grade Celsius.

În Transilvania ne așteaptă o nouă zi cu cer noros și temperaturi mici în cea mai mare parte a regiunii. Spre seară va începe să ningă mai ales în zona Carpaților de Curbură. Maximele termice se vor încadra între -2 și 3 grade Celsius.

Nori vor rămâne și astăzi asupra Moldovei, aducând ninsori mai ales în estul și în sud-estul regiunii. La prânz se vor înregistra maxime între 1 și 3 grade Celsius. În Dobrogea va continua să ningă și astăzi, vântul va avea intensificări, iar temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 3 grade Celsius.

În Muntenia vor mai fi ninsori în sud-est, doar în prima parte a zilei. Cerul va rămâne în continuare acoperit de nori, dar valorile termice vor marca o creștere, astfel că se vor înregistra maxime situate între 1 și 4 grade Celsius.

Prognoza meteo 28 ianuarie 2021 în București

În Capitală astăzi vom avea vreme închisă, cu cer acoperit și șanse slabe de ploaie. Mercurul din termometre va urca astăzi până la 3 grade Celsius. Vineri maxima zilei va atinge 4 grade Celsius, iar sâmbătă vremea se va încălzi, iar mercurul din termometre va urca până la 8 grade.

Horoscopul zilei 28 ianuarie, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii... Rețeta celui mai gustos sos de roșii pentru paste sau pizza, preparată de Vlăduț, bucătarul de la Super Neatza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x