Antena Căutare

Prognoză meteo 28 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Vom avea în continuare valori termice peste cele specific acestei perioade în cea mai mare parte a țării.

meteo
Prognoză meteo 28 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | profimedia

Cerul va fi înnorat în Moldova, Oltenia, Muntenia și parțial în Transilvania. Aceste înnorări vor persista în prima parte a zilei și pe alocuri vor fi ploi slabe sau burniță.

În Maramureș, cerul va fi mai mult acoperit de nori, dar temperaturile vor fi în continuare ridicate. Maxima de astăzi este de 19 grade.

În Crișana, cerul va fi acoperit de nori, iar valorile termice vor atinge 20 de grade. Bănățenii vor avea vreme caldă, cu cer variabil și o maximă de 20 grade.

Vreme mohorâtă se anunță astăzi și în Oltenia. Chiar dacă cerul va fi acoperit, condițiile de ploaie vor fi reduse. Maxima de astăzi este de 20 grade.

În centrul țării se anunță vreme variată, cu cer acoperit în jumătatea de vest a regiunii, dar și ceva raze de soare în partea de est. Maxima de astăzi va atinge 18 grade.

În Moldova, dacă nu luăm în considerare ceața ce se va forma dimineața și seara, ziua de miercuri se anunță una plăcută, cu soare și temperaturi ce vor atinge 19 grade.

În Dobrogea, vom avea ceață, în special în nord. Pe parcursul zilei, cerul va fi mai mult acoperit, iar valorile termice vor urca până la 20 grade.

În Muntenia vor fi condiții de ceață dimineața și noaptea, în special în sudul regiunii. Soarele va fi destul de timid astăzi, arătându-se printre nori, iar maxima de astăzi va tainge 20 grade. Astăzi în capitală cerul va fi mai mult noros, iar mercurul din termometre va urca până la 20 grade.

Horoscopul zilei 28 octombrie 2020. Nativii Săgetător pot fi atrași de persoane care nu au tocmai cele mai bune intenții... Chef Nicolai Tand se alătură matinalului de la Antena 1, Neatza cu Răzvan şi Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x