Antena Căutare

Prognoza meteo 29 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Finalul de săptămână aduce vrem în general închisă, iar în cea mai mare parte a țării valorile termice vor fi apropiate de mediile multi-anuale.

meteo
Prognoza meteo 29 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | profimedia

Se vor semnala precipitații sub formă de ninsoare pe arii extinse la munte, predominant ninsori în Maramureș și Transilvania, mixte în Banat, Crișana și pe arii restrânse în Moldova.

În regiunile sudice, mai ales noaptea, vor predomina ploile. Atenție pe alocuri vor fi depuneri de polei, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, unde rafalele vor depăși temporar 70 km/h, spulberând zăpada.

Prognoza meteo 29 ianuarie 2021 pe regiuni

Local și în regiunile vestice și sud-estice vântul va sufla cu putere. În Maramureș, meteorologii anunță ninsori dimineața și seara, dar în timpul zilei, precipitațiile vor fi mixte. Temperaturile maxime nu vor depăși 2-3 grade Celsius.

În Crișana cerul va fi acoperit, însă șansele de ploaie vor fi reduse. Temperaturile maxime vor urca astăzi până la 6 grade Celsius. Chiar dacă cerul va fi mai mult noros, bănățenii vor avea o zi caldă pentru sfârșitul lunii ianuarie. Așadar se vor înregistra între 7 și 8 grade Celsius.

În Oltenia vom avea o zi cu cer acoperit, dar temperaturi plăcute pentru această perioadă. Mercurul din termometre va urca până la 9 grade. Pentru Transilvania meteorologii anunță o zi de vineri cu precipitații mixte, dar și ninsori. Și aici temperaturile vor marca o creștere ușoară astfel că se vor înregistra maxime situate între 0 și 4 grade Celsius.

În Moldova precipitațiile vor fi sub formă de ploaie în cea mai mare parte a regiunii, doar prin sud și sud-est semnalându-se precipitații mixte. Temperaturile vor atinge valori maxime de până la 4-5 grade.

Pentru Dobrogea meteorologii anunță ploi, intensificări ale vântului și temperaturi ce vor atinge la prânz 5 grade Celsius.

În Muntenia, cerul va fi mai mult noros, însă precipitații nu vor mai fi decât în estul regiunii. Trecător se va arăta și soarele, iar valorile termice vor urca astăzi până la 4-5 grade Celsius.

Prognoza meteo 29 ianuarie 2021 în București

În București vom avea cer acoperit și o maximă de 4 grade. Sâmbătă meteorologii anunță o maximă de 9 grade Celsius. Sunt așteptate ploi slabe, dar și momente când se va arăta soarel. Duminică așteptăm o zi cu cer noros și o maximă de până la 6 grade.

Horoscopul zilei 29 ianuarie, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii... Andreea Antonescu și-a schimbat complet look-ul, dar decolteul său a furat privirile tuturor. Cum s-a afișat la tv cântă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x