Antena Căutare

Prognoza Meteo, 3 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Am avut ninsori, precipitații, grade cu minus, însă astăzi vremea se va încălzi ușor , mai ales în regiunile de munte unde cerul va fi variabil. Începând cu 3 decembrie 2020, ANM anunță că vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile mai ridicate se vor resimți în special în regiunile de deal și în depresiuni.

Prognoza Meteo, 3 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi Galerie
Prognoza Meteo, 3 decembrie 2020. Condiții de ceață și vreme mai caldă

În sudul și estul țării ceața se va menține și va reduce vizibilitatea. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în Banat și în zona de munte cu precădere în zina Carpaților Meridionali, unde rafalele vor depăși temporar 55/65 km pe h.

Mesaje și urări amuzante de Revelion

În Moldova valorile termice diurne vor avea media în jurul a 2 grade. Până în data de 5 decembrie, maximele termice vor marca o creștere, iar media acestora va fi de 8…9 grade.

În Maramureș valorile termice diurne se vor menține ușor sub cele normale pentru această perioadă, cu o medie de 2 grade. Până în data de 6 decembrie, maximele termice vor marca o creștere semnificativă, iar media acestora va fi de 11-12 grade. Probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere în jurul datei de 4 decembrie.

În Capitală meteorologii anunță cer temporar noros în cursul zilei de 3 decembrie. Maximele termice vor fi de 3 până la 4 grade Celsius, în timp ce minimele din termometre vor ajunge până la -4 grade.

Prognoza meteo la munte

Potrivit informațiilor de la ANM, până în data de 6 decembrie, media valorilor termice diurne va fi în creștere de la -5 grade, spre 4…5 grade. Apoi, până la sfârșitul intervalului, temperaturile maxime vor fi în scădere spre medii de 1…2 grade. Media valorilor nocturne, până în data de 7 decembrie, va fi în creștere de la -10 la 0 grade. În a doua jumătate a intervalului, temperaturile minime vor fi din nou în scădere, spre medii în jurul a -4 grade. Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată după data de 4 decembrie.

Horoscopul zilei, 3 decembrie 2020. Nativii Rac au chef de o schimbare, află ce se întâmplă cu Berbecii... Tot ce ar trebui să știm despre suplimentele alimentare înainte de a le consuma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x