Antena Căutare

Prognoza Meteo, 3 iunie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Joi, 3 iunie 2021, vremea se va încălzi ușor, însă dimineața și seara tot o să resimțim niște răcoare. În extremitatea de sud-est a țării, cerul va fi mai mult noros, iar pe parcursul zilei va mai ploua. În restul teritoriului, cerul va avea înnorări temporare, ploi de scurtă durată și descărcări electrice, dar ele vor apărea mai mult la munte.

Harta Romaniei cu simboluri ale vremii Galerie
Prognoza meteo pentru ziua de 3 iunie 2021 | Profimedia

Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei, unde, la rafală, se vor atinge viteze în general între 45 și 55 km/h, dar și la munte, la altitudini mari, în Carpații Orientali și Meridionali unde vitezele vor depăși 70 - 80 km/h.

Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani a prezentat cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi.

Prognoza meteo 3 iunie 2021 Maramureș

Cerul va fi variabil, iar temperaturile cresc ușor, astfel că se vor atinge 19 grade în Sighetu Marmației, 20 de grade în Baia Mare și 21 de grade în Satu Mare.

Prognoza meteo 3 iunie 2021 Crișana

Locuitorii Crișanei se vor bucura de soare și de temperaturi ce vor urca astăzi până la 21 de grade, atât în Oradea, cât și în Arad.

Prognoza meteo 3 iunie 2021 Banat

Vreme frumoasă se anunță astăzi și în Banat, soarele se va arăta printre nori, iar mercurul din termometre va urca până la 20 de grade în Reșița, 21 de grade în Lugoj și 22 de grade în Timișoara.

Prognoza meteo 3 iunie 2021 Oltenia

În Oltenia, cerul va fi mai mult noros. Va ploua slab prin nordul regiunii, iar temperaturile vor atinge valori maxime de până la 21 de grade în Slatina și Râmnicu Vâlcea, 22 de grade în Târgu Jiu și 24 de grade în Drobeta Turnu Severin.

Prognoza meteo 3 iunie 2021 Transilvania

Vreme variată în centrul țării. Prin nord și prin vest vor fi ceva raze de soare, cer noros în centru și ploi, în partea de est. Vor fi 15 grade în Miercurea Ciuc, 17 grade în Brașov, 19 grade în Bistrița și Sibiu, 20-21 de grade în Alba Iulia, Zalău și în Deva.

Prognoza meteo 3 iunie 2021 Moldova

În Moldova vom avea în continuare parte de ploi, dar temperaturile cresc și aici. Vor fi 18 grade în Suceava, 20 de grade în Botoșani, Iași, Galați, Bacău și 21 de grade în Focșani.

Prognoza meteo 3 iunie 2021 Dobrogea

Dobrogenii vor avea o nouă zi mohorâtă, cu ploi, vânt slab, până la moderat, și temperaturi sub normalul perioadei. Vor fi 16 grade în Sulina, 19 grade în Constanța și 20 de grade în Cernavodă și Tulcea.

Prognoza meteo 3 iunie 2021 Muntenia

Cerul va fi mai mult noros și va ploua în special în parte de est a regiunii. Soarele se va arăta și el timid, prin centru și prin nord. La amiază vor fi 19 grade în Târgoviște, 20 de grade în Pitești și Buzău, 21 de grade în Giurgiu și în Alexandria.

În Capitală vor mai fi condiții de ploaie, dar nu o să plouă foarte mult. Soarele se va arăta și el în intervale scurte, iar maxima zilei se va situa la 21 de grade Celsius. Mâine, deși cerul va fi mai mult noros, sunt preconizate ploi. La prânz, vom înregistra 24 de grade, iar sâmbătă vor fi 23 de grade. Așteptăm și atunci ceva ploi, însoțite de tunete și fulgere, dar vor fi și intervale însorite.

Prognoza meteo 3 iunie 2021 în principalele orașe din țară

Baia Mare - 20 de grade

Oradea – 21 de grade

Suceava – 18 grade

Cluj Napoca – 19 grade

Miercurea Ciuc – 15 grade

Iași – 20 de grade

Timișoara – 22 de grade

Sibiu – 19 grade

Brașov – 17 grade

Galați – 20 de grade

Craiova – 22 de grade

București – 21 de grade

Constanța – 19 grade

Tartă cu ceapă caramelizată, lasagna delicioasă și banane caramelizate, rețetele lui Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și... Mâncare de pui cu multe legume de vară, rețeta lui Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x