Antena Căutare

Prognoza Meteo, 30 iunie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Miercuri, 30 iunie 2021, vremea se va menține caldă, chiar caniculară în regiunile vestice și sudice.

O harta cu nori, fulg de zapada, soare. Se află pe drapelul româniei Galerie
Miercuri, 30 iunie 2021, vremea se va menține caldă, chiar caniculară în regiunile vestice și sudice. | Profimedia

Ziua de miercuri vine cu un nou val de căldură și cu temperaturi ridicate. Disconfortul termic se va accentua în cea mai mare parte a țării, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități în Crișana, Banat, Oltenia, Muntenia, sud-vestul Transilvaniei, vestul Maramureșului și sudul Moldovei.

Cerul va fi variabil, dar după orele prânzului vom avea parte de perioade cu averse și descărcări electrice, local în zonele de deal și de munte, iar pe arii mai restânse în est. Ploile vor avea și caracter torențial, vor fi însoțite de vijeli și izolat de grindină, iar în intervale scurte de timp, cantitățile de apă vor depăși 20 - 40 de litri de apă pe metru păstrat.

Prognoza Meteo, 30 iunie 2021, Maramureș

În Maramureș vremea ne aduce caniculă, dar vor exista și ploi însoțite de fulgere, tunete și intensificări ale vântului după orele prânzului, în special în estul regiunii. Mercurul din termometre va urca până la 31 grade Celsius în Sighetu Mm, 32 grade Celsius în Baia Mare, iar 35 grade Celsius în Satu Mare.

Prognoza Meteo, 30 iunie 2021, Crișana

Pentru Crișana se anunță o nouă zi foarte caldă, cu maxime de până la 36 grade Celsius în Oradea și 37 de grade Celsius în Arad.

Prognoza Meteo, 30 iunie 2021, Banat

Bănățenii vor avea temperaturi ridicate și soare, dar spre seară vor crește șansele de ploaie. Așadar, maximele termice vor fi cuprinse între 35 grade Celsius în Reșița și 37 grade Celsius în Lugoj și Timișoara.

Prognoza Meteo, 30 iunie 2021, Oltenia

În Oltenia ne așteaptă o zi cu valori termice mult peste normalul perioade. Cerul va fi mai mult senin în prima parte a zilei, dar spre seară e vor aduna norii și va ploua destul de tare. Temperaturile vor atinge 36 grade Celsius în Slatina, Târgu-Jiu și Rm. Vâlcea, 38 grade Celsius în Drobeta și Craiova.

Prognoza Meteo, 30 iunie 2021, Transilvania

Pentru Transilvania meteorologii anunță o primă parte a zilei cu soare, dar cea de-a doua parte aduce ploi însemnate cantitativ, vânt și fenomene electrice. Termometrele vor indica la prânz 29 de grade Celsius în M. Ciuc, 31 grade Celsius în Sf. Gheorghe, Bistrița, Brașov și Cluj-Napoca, 32 grade Celsius în Zalău și Sibiu, 33 grade Celsius în Târgu-Mureș, 34 grade Celsius în Alba Iulia și Deva.

Prognoza Meteo, 30 iunie 2021, Moldova

Vremea va deveni instabilă în cea de-a doua parte a zilei și în Moldova. Vor fi ploi torențiale, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Maximele de astăzi vor ajunge până la 31 de grade Celsius în Piatra Neamț, 32 grade Celsius în Iași, Vaslui și Suceava, 33 grade Celsius în Botoșani, Bacău, Focșani și Galați.

Prognoza Meteo, 30 iunie 2021, Dobrogea

În Dobrogea ziua de miercuri aduce un cer mai mult senin, vânt slab și maxime de până la 25 grade Celsius în Sulina, 27 grade Celsius în constanța, 32 grade Celsius în Tulcea, iar 33 grade Celsius în Cernavoda.

Prognoza Meteo, 30 iunie 2021, Muntenia

Foarte cald va fi astăzi și în Muntenia. Cerul se anunță mai mult senin, dar spre seară sunt așteptate ploi zgomotoase de vară, în special în partea de nord a regiunii. Termometrele vor indica valori maxime de până la 33 de grade Celsius în Buzău, 34 grade Celsius în Slobozia, Brăila șiTârgoviște, 35 grade Celsius în Pitești Ploiești, Călărași și Alexandria, iar 36 grade Celsius în București și Giurgiu.

Prognoza meteo 30 iunie 2021 în principalele orașe din țară

Baia Mare - 32 grade

Oradea – 36 grade

Suceava – 32 grade

Cluj Napoca – 31 grade

Miercurea Ciuc – 29 grade

Iași – 32 grade

Timișoara – 37 grade

Sibiu – 32 grade

Brașov – 31 grade

Galați – 33 grade

Craiova – 38 grade

București – 36 grade

Constanța – 27 grade

Prognoza Meteo, 29 iunie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Ce ne face fericiți, în funcție de cifra destinului. Ce a spus numerologul Corina Stratulat, la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x