Antena Căutare

Prognoza meteo 31 august 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Marți, 31 august 2021, vremea se menține în cea mai mare parte a țării răcoroasă, însă de data aceasta soarele își va face simțită prezența peste tot.

Marți, 31 august 2021, vremea se menține în cea mai mare parte a țării răcoroasă, însă de data aceasta soarele își va face simțită prezența peste tot.

Profimedia

Temperaturile sunt în scăzute și astăzi în cea mai mare parte a țării. Ultima zi de vară aduce un cer variabil, cu unele înnorări după amiază în nord, nord-est și centrul țării. Vântul va sufla slab și moderat, iar șansele de precipitații sunt mari în Transilvania, Moldova și Crișana.

Prognoza Meteo, 31 august, Maramureș

Astăzi vom avea un cer acoperit de nori în Maramureș. Instabilitatea astmosferică își va face simțită prezența și se va manifesta prin precipitații și temperaturi mult mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă. Se anunță frig, iar valorile maxime se vor situa între 20 - 21 de grade Celsius.

Prognoza Meteo, 31 august 2021, Crișana

Vom avea parte și în Crișana de vreme răcoroasă și precipitații, chiar dacă va mai apărea soarele din când în când. Vremea va fi mohorâtă, însă temperaturile sunt puțin mai crescute față de zilele precedente. Mercurul din termometre va urca până la 23 - 24 de grade Celsius.

Prognoza Meteo, 31 august 2021, Banat

În Banat soarele va fi mai prezent, dar și aici va fi frig. Nu se mai simte ca o zi de vară, astfel că temperaturile ajung și aici până la 23 - 24 de grade Celsius.

Prognoza Meteo, 31 august 2021, Oltenia

Mai cald se anunță în Oltenia astăzi, vom avea soare pe tot parcursul zilei. Temperaturile sunt mai ridicate în această zonă a țării, iar șansele de precipitații sunt mici. Așadar, se vor înregistra 25 - 26 de grade Celsius.

Prognoza Meteo, 31 august 2021, Transilvania

În zona montană și în toată zona centrală a țării vom avea vreme mohorâtă, cer acoperit pe tot parcursul zilei, precipitații însemnate din punct de vedere cantitativ și temperaturi scăzute. Va fi frig, iar valorile termice se vor situa între 20 - 21 grade Celsius.

Prognoza Meteo, 31 august 2021, Moldova

Și în Moldova vremea se va menține în general frumoasă, vom avea soare pe parcursul zilei, iar temperaturile vor atinge 24 de grade Celsius, chiar 26 e grade Celsius în anumite zone. Spre seară șansele de precipitații sunt mai ridicate.

Prognoza Meteo, 31 august 2021, Dobrogea

În ultima zi de vară se anunță cel mai cald în Dobrogea. Avem parte de soare pe tot parcursul zilei și am scăpat de precipitații momentan. Temperaturile maxime se vor situa între 27 - 28 de grade Celsius.

Prognoza Meteo, 31 august 2021, Muntenia

În Muntenia avem parte de o zi asemănătoare cu cea de ieri. Cerul se va menține însorit pe tot parcursul zilei, iar șansele de precipitații sunt reduse. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 -28 de grade Celsius în mai multe zone a regiunii.

Prognoză meteo 31 august 2021 pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime de duminică din principalele orașe ale țării:

Oradea – 22°C

Timișoara – 22°C

Baia Mare – 18°C

Craiova – 28°C

Sibiu – 21°C

București – 27°C

Constanța – 28°C

Galați – 27°C

Brașov – 21°C

Miercurea Ciuc – 19°C

Iași – 24°C

Cluj-Napoca – 21°C

Suceava – 23°C

Rețeta zilei la Super Neatza, 30 august 2021. Salată de fructe cu două tipuri de brânzeturi, preparată de Vlăduț... Horoscopul zilei 31 august 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zo...
Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
Nu sunt chiar nuci, dar sunt bune pentru organism, ajutând la digestie și la nivelul glicemiei....
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să fie din ce în ce mai atenți la...
Ultimele știri
x