Antena Căutare

Prognoza Meteo, 4 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

La final de săptămână vremea va continua să se încălzeazcăși devine caldă pentru prima decadă a lunii decembrie, îndeosebi în regiunile intracarpatice. n sudul ți estul țării nebulozitatea va fi joasă și local se va semnala ceață, mai ales în prima parte a zilei și din nou noaptea, asociate cu preciăitații pe arii restrânse sau chiar burniță.

Prognoza Meteo, 4 decembrie 2020. Galerie
Prognoza Meteo, 4 decembrie 2020. Clad și weekend cu precipitații | Profimedia

În restul teritoriului, cerul va fi variabil și doar izolat, iar în zona montană înaltă, precipitații mixte. Vântul va sufla slab spre moderat, cu mici intensificări local în sudul Bantuluo, la munte cu precădere în zona înaltă a Carpaților Meridionali.

Prognoza Meteo, 4 decembrie 2020

Maramureș

În Maramureș, valorile termice diurne se vor menţine uşor sub cele normale pentru această perioadă, cu o medie în jurul a 3 grade. Dar spre amaiză vremea se va încălzi și va trece de normalul perioadei semnificativ, iar media maximelor va fi de 12 și 14 grade.

Crișana

Crișana temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare marte a teritoriului, temperaturile se vor ridica până la 11-13 grade.

Banat

Banat vremea se încălzește și va trece de normalul perioadei semnificativ, iar media maximelor va fi de 11 și 12 grade.

Oltenia

În Oltenia cerul va fi mai mult noros și ne așteaptă precipitații semnificative. Maximele de astăzi sunt cuprinse între 5 grade și 10 grade Celsius.

Transilvania

În Transilvania vremea continuă să se încălzească ușor, maximele termice vor creşte semnificativ, iar media acestora va fi de 5 și 12 grade. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi în creştere în jurul datei de 4 decembrie.

Moldova

Zona Moldovei este caracterizată de o creștere treptată a temperaturilor, maximele termice vor marca o urcare semnificativă, iar media acestora va fi de 6 și 10 grade.

Dobrogea

Ceață dimineață și seara. Cerul va fi acoperit pe mai tot parcursul zilei, iar precipitațiile își vor face simțită prezența. Maximele termice se vor situa între 12 și 14 grade Celsius.

București

Astăzi în Capitală vom avea cer acoperit și ceață. Astăzi se vor înregistra 8 grade, mâine 10 grade și poimâine 8 grade.

Horoscopul zilei, 4 decembrie 2020. Nativii Gemeni sunt foarte curioși, află ce se întâmplă cu Scorpionii... Învățăm să facem turtă dulce în casă cu Marian Duță la atelierul de turtă dulce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x