Antena Căutare

Prognoză meteo 4 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Astăzi vom avea valori maxime de 16-17 grade prin Banat, Crișana, respectiv 14-15 grade prin Maramureș, Transilvania, Muntenia, Oltenia, sudul Moldovei și Dobrogea.

Prognoză meteo 4 noiembrie 2020
Prognoză meteo 4 noiembrie 2020

Vor fi ploi slabe prin zonele montane în Muntenia, estul Dobrogei și vestul extrem al Banatului.

În Maramureș vom avea vreme închisă, cu cer acoperit de nori și vânt slab. Șansele de ploaie vor fi reduse, iar temperaturile vor atinge la prânz 15 grade în Sighetul Marmației și 16 grade în Satu Mare.

Pentru Crișana, meteorologii anunță cer noros și o maximă de 16 grade atât în Oradea, cât și în Arad.

În Banat vor mai fi condiții de ploaie. În prima parte a zilei, nu vom avea parte de razele soarelui, dar valorile termice vor urca astăzi până la 16 grade în Reșița și 17 grade în Lugoj.

Ploi slabe sunt așteptate astăzi și în jumătatea de vest a Olteniei. În restul regiunii, cerul va fi acoperit de nori, iar șansele de ploaie vor fi reduse. Temperaturile vor fi ușor sub normalul perioadei, cu 11 grade în Craiova și Slatina și 13 grade în Târgu-Jiu.

În Transilvania vom avea atmosferă închisă cu cer noros. În cea mai mare parte a regiunii, soarele se va arăta timid doar prin sud-est, iar temperaturile vor ruca astăzi până la 10 grade în Miercurea Ciuc, 12 grade în Sfântu Gheorghe, 13 în Brașov, 14 în Sibiu și 15 în Deva și în Zalău.

În Moldova veștile despre vreme sunt foarte bune. Soarele se va arăta printre nori, iar valorile termice vor fi cuprinse între 11 și 14 grade.

În Dobrogea, ceața ne va da bătăi de cap dimineața și seara, dar pe parcusul zilei ne vom bucura de maxime de până la 14 grade în Sulina și 15 grade în Constanța.

Pentru Muntenia, meteorologii anunță vreme variată, cer noros în vest, ceață în sud, dar și soare în partea de nord. Vor fi 12 grade în Pitești, 13 în Ploiești, 14 în Giurgiu, Slobozia și Buzău.

În București vom avea parte de soare și se va ajunge la o maximă de 15 grade.

Trei rețete de risotto preparate de Nicolai Tand de la Neatza cu Răzvan şi Dani... Horoscopul zilei 4 noiembrie 2020. Racii sunt deschiși azi să vorbească despre sentimente, află ce se întâmplă cu Leii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x