Antena Căutare

Prognoza Meteo, 5 iulie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Luni, 5 iulie 2021, vremea continuă să se încălzească ușor și se va menține călduroasă în regiunile vestice și sudice.

O harta cu nori, fulg de zapada, soare. Se află pe drapelul româniei Galerie
Luni, 5 iulie 2021, vremea continuă să se încălzească ușor și se va menține călduroasă în regiunile vestice și sudice. | Profimedia

Acest început de săptămână vine cu un cer variabil, cu înnorări temporar accentuate, local averse și descărcări electrice, în special în estul țării, iar după-amiază în zonele de deal și de munte. Ploile vor avea și caracter torențial, iar izolat se vor înrgistra cantități de apă însemnate și vor fi condiții de grindină.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, iar local în regiunile estice și în extremitatea de sud-vest

Prognoza Meteo, 5 iulie 2021, Maramureș

În Maramureș avem parte de o nouă zi cu soare și o creștere ușoară a valorilor termice. Așadar, se vor înregistra 27 grade Celsius în Sighetu Mm, 28 grade Celsius în Baia Mare, 29 grade Celsius în Satu Mare.

Prognoza Meteo, 5 iulie 2021, Crișana

Pentru Crișana începutul de săptămână aduce un cer mai mult senin și maxime ce vor atinge 30 grade Celsius în Oradea, iar 32 grade Celsius în Arad.

Prognoza Meteo, 5 iulie 2021, Banat

În Banat avem vreme frumoasă, soare și temperaturi ce vor urca până la 31 grade Celsius în Reșița, 32 grade Celsius în Lugoj și Timișoara.

Prognoza Meteo, 5 iulie 2021, Oltenia

Și în Oltenia vom avea atmosferă însorită și maxime ce vor ajunge până la 32 grade Celsius în Slatina, Craiova, Târgu-Jiu și Rm. Vâlcea, iar 33 grade Celsius în Drobeta.

Prognoza Meteo, 5 iulie 2021, Transilvania

În centrul țării se vor anunța ploi în partea a doua zilei, în special în zonele de deal și de munte. Temperaturile cresc și aici, iar la prânz se vor înregistra 24 grade Celsius în M. Ciuc, 26 grade Celsius în Brașov, 27 grade Celsius în Sibiu, Sf. Gheorghe, Bistrița și Cluj-Napoca, 28 grade Celsius în Târgu-Mureș și Zalău, 29 grade Celsius în Alba Iulia, iar 30 grade Celsius în Deva.

Prognoza Meteo, 5 iulie 2021, Moldova

În Moldova cerul va fi mai mult noros și sunt așteptate ploi. Soarele se va arăta și el timid printre nori în intervale scurte de timp. Termometrele vor indica valori maxime de până la 26 grade Celsius în Piatra Neamț și Suceava, 27 grade Celsius în Botoșani, Iași, Vaslui și Galați, iar 28 grade Celsius în Bacău și Focșani.

Prognoza Meteo, 5 iulie 2021, Dobrogea

Dobrogenii vor avea o zi de luni cu cer mai mult noros, iar în nordul regiunii sunt posibile ploi și descărcări electrice. Maximele vor ajunge până la 25 de grade Celsius în Sulina, 27 grade Celsius în Constanța și Tulcea, iar 28 grade Celsius în Cernavodă.

Prognoza Meteo, 5 iulie 2021, Muntenia

În Muntenia cerul va fi vriabil spre senin, cu unele înnorări și șanse de ploaie prin partea de est și nord-est. Mercurul din termometre va urca până la 28 de grade Celsius în Buzău și Brăila, 29 grade Celsius în Călărași, Slobozia, Ploiești și Târgoviște, 30 de grade Celsius în Piteși, iar 31 grade Celsius în Alexandria, Giurgiu, București.

Prognoza meteo 5 iulie 2021 în principalele orașe din țară

Baia Mare - 28 grade

Oradea – 30 grade

Suceava – 26 grade

Cluj Napoca – 27 grade

Miercurea Ciuc – 24 grade

Iași – 27 grade

Timișoara – 32 grade

Sibiu – 27 grade

Brașov – 26 grade

Galați – 27 grade

Craiova – 32 grade

București – 31 grade

Constanța – 27 grade

Cheesecake cu piure de mango și sos caramel sărat, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan și Dani... Rețeta de mușchiuleț de porc în stil Wellington cu sos de maioneză și cremă de brânză, preparată de Vlăduț la Super Neat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x