Antena Căutare

Prognoza Meteo, 5 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Prognoza Meteo, 5 octombrie 2020. Frumoasa vecină de la Neatza cu Răzvan şi Dani, Ramona Olaru, prezintă cum va fi vremea.

Prognoza Meteo, 5 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi Galerie
Prognoza Meteo, 5 octombrie 2020. Vreme deosebit de caldă în aproape toată țara | Profimedia

Astăzi, vremea nu va fi diferită de cea din weekeend, ba chiar ne vom bucura în continuare de razele puternice ale soarelui. Vor fi înnorări temporare în jumătatea de N-V a teritoriului unde local vor fi averse și descărcări electrice

Mergem în partea de N-V a țării, mai exact în Maramureș unde ne așteaptă o zi noroasă și ploioasă, temperaturile vor ajunge până la 27 grade Celsius în Sighetu Marmației și 28 grade în Satu Mare.

La fel și în Crișana, pe lângă precipitații vom avea intensificări ale vântului. Maxima zilei se va situa în jurul valorii de 27 grade în Oradea și 27 grade în Arad.

Bănățenii au parte de o zi mohorâtă și cer noros cu ploi pe întregul teritoriu. Maximele zilei de azi se vor încadra 26 grade în Reșița și 28 grade în Timișoara.

La fel și în Oltenia, toamna își face simțită, aici vom avea averse, intensificări ale vântului și ploi! Maximele termice de astăzi vor fi cuprinse între 27 de grade în Târgu-Jiu și 29 de grade în Craiova.

Cea mai mare parte a teritoriului Transilvaniei vântul va avea unele intensificări, vor fi semnalate ploi, iar temperaturile nu vor depăși astăzi 25 grade în Miercurea Ciuc și 28 grade în Sibiu și în Brașov.

Pentru Moldova, meteorologii anunță cer variabil și senin, dar și temperaturi de vară. Vom avea astăzi doar 24 grade în Suceava și 28 de grade în Focșani.

Nici în Dobrogea nu vom scăpa de vânt, dar acestea vor fi ceva mai salbe în intensitate, vom avea parte și de soare. Valorile termice de astăzi vor urca până la 21 de grade în Sulina și 28 de grade în Cernavodă.

În Muntenia soarele va fi generos, iar temperaturile ne duc cu gândul la vară Maximele termice de astăzi vor fi cuprinse între 28 de grade în Pitești și Târgoviște și 33 de grade în Giurgiu.

În București, astăzi, se vor înregistra 31 de grade Celsius, mâine 28 de garde Celsius și poimâine, temperaturile sunt în scădere, se anunță 27 de garde Celsius și ploi.

Horoscopul Zilei, 5 octombrie 2020. Nativii Taur pot avea parte de supărări scurte, vezi ce fac Balanțele... A ajuns unul dintre cei mai populari prezentatori din România. Cine e băiețelul cu zâmbet timid din imagine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x