Antena Căutare

Prognoza Meteo, 7 iulie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Miercuri, 7 iulie 2021, vremea se menține călduroasă în vest, sud-vest, local în centru și sud, iar în Banat, sudul Crișanei și Oltenia va fi caniculă.

O harta cu nori, fulg de zapada, soare. Se află pe drapelul româniei Galerie
Miercuri, 7 iulie 2021, vremea se menține călduroasă în vest, sud-vest, local în centru și sud, iar în Banat, sudul Crișanei și Oltenia va fi caniculă. | Profimedia

Disconfortul termic va crește, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge sau va depăși pragul critic de 80 de unități pe arii relativ extinse, în regiunile vestice, sudice și izolat în estul teritoriului.

În jumătatea de est a țării există o probabilitate mare să avem o instabilitate atmosferică ce aduce înnorări temporar accentuate, local averse cu caracter torențial, descărcări electrice și izolat grindină.

Prognoza Meteo, 7 iulie 2021, Maramureș

În Maramureș cerul se va menține mai mult senin, iar valorile termice vor atinge 31 grade Celsius în Sighetu Mm, 33 grade Celsius în Baia Mare, iar 34 grade Celsius în Satu Mare.

Prognoza Meteo, 7 iulie 2021, Crișana

Cerul va fi senin și în Crișana, iar temperaturile sunt destul de greu de suportat. Așadar, se vor înregistra 35 grade Celsius în Oradea și 36 grade Celsius în Arad.

Prognoza Meteo, 7 iulie 2021, Banat

Foarte cald se anunță și în Banat astăzi. Mercurul din termometre va urca până la 34 de grade Celsius în Reșița, 36 grade Celsius în Lugoj și Timișoara.

Prognoza Meteo, 7 iulie 2021, Oltenia

Caniculă va fi astăzi și în Oltenia. Temperaturile vor atinge valori maxime ce vor ajunge până la 35 grade Celsius în Craiova, Slatina și Rm. Vâlcea, 36 grade Celsius în Târgu-Jiu, iar 37 grade Celsius în Drobeta.

Prognoza Meteo, 7 iulie 2021, Transilvania

În Transilvania, vremea va fi în general frumoasă, cu soare și temperaturi plăcute. După-amiază și seara se vor anunța condiții de ploaie, în special în estul regiunii. Termometrele vor indica 28 grade Celsius în M. Ciuc, 29 grade Celsius în Brașov, 30 grade Celsius în Sf. Gheorghe, 31 grade Celsius în Cluj-Napoca, Bistrița și Sibiu, 32 grade Celsius Târgu-Mureș și Zalău, 33 grade Celsius în Alba Iulia, iar 35 grade Celsius în Deva.

Prognoza Meteo, 7 iulie 2021, Moldova

În Moldova instabilitatea atmosferică își face simțită prezența. Vor exista intervale cu soare, dar și cu averse însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Așadar, se vor înregistra 27 de grade Celsius în Piatra Neamț și Suceava, 29 grade Celsius în Bacău, Vaslui, Botoșani și Galați, 30 grade Celsius în Focșani și Iași.

Prognoza Meteo, 7 iulie 2021, Dobrogea

În Dobrogea se va arăta soarele, dar nu scăpăm de precipitații. Vor fi reprize de ploi scurte care vor aduce descărcări electrice și vânt. Temperaturile vor indica 24 grade Celsius în Sulina, 27 grade Celsius în Constanța, 28 grade Celsius în Tulcea și 31 grade Celsius în Cernavodă.

Prognoza Meteo, 7 iulie 2021, Muntenia

Pentru Muntenia meteorologii anunță un ce variabil, dar spre seară șansele de ploaie vor crește, în special în centrul și estul regiunii. Temperaturile normale pentru această dată vor urca până la 30 de grade Celsius în Buzău, Călărași și Slobozia, 31 grade Celsius în Brăila și Ploiești, 32 grade Celsius în Târgoviște și București, 33 grade Celsius în Alexandria, Pitești și Giurgiu.

Prognoza meteo 7 iulie 2021 în principalele orașe din țară

Baia Mare - 33 grade

Oradea – 35 grade

Suceava – 27 grade

Cluj Napoca – 31 grade

Miercurea Ciuc – 28 grade

Iași – 30 grade

Timișoara – 36 grade

Sibiu – 31 grade

Brașov – 29 grade

Galați – 29 grade

Craiova – 35 grade

București – 32 grade

Constanța – 27 grade

Prognoză Meteo, 7 iulie 2021, București

În București ziua va fi destul de frumoasă, însă în partea a doua a zilei este posibil să avem parte de ploi de vară, cu tunete și fulgere. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 grade Celsius. Și mâine vor exista șanse de ploaie, iar la prânz se vor înregistra 31 de grade Celsius.

Vineri se anunță cer mai mult senin și o maximă de 33 de grade Celsius.

Rețetă de supă cremă de somon, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani... Laura Bretan a revenit în România. Melodia emoționantă pe care a cântat-o soprana de 19 ani care a cucerit America...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x