Antena Căutare

Prognoza Meteo, 9 decembrie 2019 - Vreme frumoasă în toată țara!

Ramona Olaru, frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, ne aduce cele mai bune vești meteo.

După ce în weekend am avut parte de razele soarelui în mai toate regiunile, iată că ziua de luni aduce în zonele joase de relief din Oltenia, Muntenia, Moldova și estul Transilvaniei nebulozitate joasă (gradul de acoperire cu nori al cerului) și ceață, asociate izolat cu burniță.

După-amiză temperaturile vor avea o ușoară creștere, iar pe crestele montane vor fi precipitații mixte.

În Maramureș vom avea o zi cu cer mai mult noros, dar temperatura va fi în normalul perioadei. Maxima zilei va urca astăzi până la 8 grade, atât în Satul Mare, cât și în Baia Mare.

Cerul va fi în general noros și în Crișana, dar temperaturile vor fi destul de mari. Maximele termice se vor încadra între 10 grade în Oradea și 11 în Arad.

În Banat ne așteaptă o zi frumoasă de iarnă și temperaturi maxime ce or ajunge până la 12 grade în Timișoara și 14 în Reșița.

În Oltenia vom aveavreme variată cu nori și ceață în sud și soare generos în nordul teritoriului. Maximele termice se vor încadra între 7 grade în Craiova, Slatina și 10 grade în Râmnicu Vâlcea.

Prima zi a săptămânii ne aduce în general vreme frumaosă și în Transilvania. În nord-vest verul va fi acoperit de nori, dar în restul teritoriului va fi soare. Temperaturile vor urca astăzi până la 5 grade în Miercurea Ciuc și Brașov și 10 grade în Deva.

În Moldova, dimineața și seara se va semnala ceață, cerul va fi mai mult noros în est, dar vom vedea și soarele în nordul teritoriului. Temperaturile vor ajunge la valori de până la 4 grade în Galați și Bacău, 3 grade în Vaslui și 9 grade în Vaslui și Botoșani.

În Dobrogea vom avea ceață, vânt slab și soare în sud. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade în Tulcea și 11 grade în Constanța.

În Muntenia se anunță o zi cu cer variabil, vor fi condiții e ceață, atât dimineața, cât și seara. Astfel că, în Capitală vom avam 4 grade și 9 grade în Pitești și Târgoviște.

Top cinci cele mai sexi momente cu Amalia Ștefania, la „Neatza cu Răzvan și Dani”! A reprodus celebra scenă din „Basic I... Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan și Dani: Cocoșel de munte cu trei feluri de măsline...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Ultimele știri
x