Antena Căutare

Prognoza Meteo, 9 iulie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Vineri, 9 iulie 2021, vremea se menține călduroasă pe final de săptămână în cea mai mare parte a țării, iar în vest și sud-vest vom avea parte de temperaturi deosebit de ridicate.

O harta cu nori, fulg de zapada, soare. Se află pe drapelul româniei Galerie
Vineri, 9 iulie 2021, vremea se menține călduroasă pe final de săptămână în cea mai mare parte a țării, iar în vest și sud-vest vom avea parte de temperaturi deosebit de ridicate. | Profimedia

Disconfortul termic va fi accentuat, cu precădere în Câmpia de Vest, Dealuri de Vest și Câmpia Română, unde indicele temperatură-umezea (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil mai mult senin în prima parte a zilei, dar cu înnorări accentuate spre seară și noaptea în vestul și nord-vestul teritoriului, unde vor exista intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, frecvente descărcările electrice, local averse ce pot avea și caracter torențial, iar izolat grindină.

Prognoza Meteo, 9 iulie 2021, Maramureș

În Maramureș vom avea o nouă zi cu soare, dar spre seară se vor aduna norii și nu este exclus să plouă. Valorile termice vor atinge 33 grade Celsius în Sighetu Mm, 34 grade Celsius în Baia Mare, 35 grade Celsius în Satu Mare.

Prognoza Meteo, 9 iulie 2021, Crișana

Pentru Crișana meteorologii anunță cer mai mult senin și caniculă. Maxima zilei se va situa în jurul valorii de 36 de grade Celsius în Oradea și Arad.

Prognoza Meteo, 9 iulie 2021, Banat

Nici Bănățenii nu vor scăpa de căldură. Se vor înregistra 34 grade Celsius în Reșița, 36 grade Celsius în Lugoj și Timișoara.

Prognoza Meteo, 9 iulie 2021, Oltenia

În Oltenia ziua de vineri aduce un cer variabil spre senin și temperaturi ridicate. Așadar, se vor înregistra 32 grade Celsius în Craiova și Slatina, 33 grade Celsius în Târgu-Jiu și Rm. Vâlcea, 36 grade Celsius în Drobeta.

Prognoza Meteo, 9 iulie 2021, Transilvania

Soare și temperaturi ridicate vom avea astăzi și în Transilvania, mai ales în vestul regiunii. Termometrele vor indica la prânz 30 de grade Celsius în M. Ciuc și Brașov, 31 grade Celsius în Sf. Gheorghe, 32 grade Celsius în Zalău, Cluj-Napoca și Sibiu, 33 grade Celsius în Bistrița, 43 grade Celsius în Alba Iulia și Târgu-Mureș, 35 grade Celsius în Deva.

Prognoza Meteo, 9 iulie 2021, Moldova

În Moldova scăpăm în sfârșit de precipitații, iar vremea va fi însorită. Temperaturile de astăzi vor urca până la 30 grade Celsius în Suceava și Piatra Neamț, 31 grade Celsius în Botoșani, Iași, Vaslui și Galați, 32 grade Celsius în Focșani și Bacău.

Prognoza Meteo, 9 iulie 2021, Dobrogea

O zi frumoasă așteptăm și în Dobrogea, unde cerul va fi mai mult senin, vântul va sufla slab, iar temperaturile vor atinge 26 grade Celsius în Sulina, 27 grade Celsius în Constanța, 29 grade Celsius în Tulcea, 30 grade Celsius în Cernavodă.

Prognoza Meteo, 9 iulie 2021, Muntenia

În Muntenia temperaturile se apropie de normalul acestei perioade, însă vom resimți disconfortul termic. Mercurul din termometre va urca până la 31 grade Celsius în Călărași, Slobozia, Brăila, Buzău, Târgoviște și Pitești, 32 grade Celsius în Ploiești, 33 grade Celsius în București, Giurgiu și Alexandria.

Prognoza meteo 9 iulie 2021 în principalele orașe din țară

Baia Mare - 34 grade

Oradea – 36 grade

Suceava – 30 grade

Cluj Napoca – 32 grade

Miercurea Ciuc – 30 grade

Iași – 31 grade

Timișoara – 36 grade

Sibiu – 32 grade

Brașov – 30 grade

Galați – 31 grade

Craiova – 32 grade

București – 33 grade

Constanța – 27 grade

Salată de vinete cu dovlecei pane și salată de ardei copți, o gustare de vară ca la țară, preparată de Vlăduț la Super N... Horoscopul zilei 9 iulie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x