Antena Căutare

Prognoză meteo 9 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Începutul acestei săptămâni ne aduce vreme frumoasa, cu un cer maim ult senin. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperaturile maxime se vor încadra între 8 – 10 grade în zonele cu nori și ceață persistente și în jurul la 17 grade în Subcarpații de Curbură.

meteo
Prognoză meteo 9 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | profimedia

Temperaturile minime de astăzi se vor încadra între 0 și 8 grade.

În Maramureș, soarele va fi destul de generos astăzi, iar nori vor fi sporadic doar prin vest. Temperaturile maxime vor atinge astăzi 14 grade. În Crișana cerul va fi acoperit de nori, dar șansele de ploaie vor fi reduse. Termometrele vor înregistra doar 11 grade.

Bănățenii vor avea parte de vreme frumoasă, cu cer mai mult senin și temperaturi ce vor atinge o maximă de 13 grade. În Oltenia, vremea se anunță plăcută pe parcursul zilei, dar dimineața, în special în sudul regiunii vom avea ceață densă. Maximele de astăzi vor atinge 15 grade.

Ceață se va semnala dimineața și în Transilvania, în special în estul și sud-estul regiunii. Din fericire vom avea un soare generos ce va dispersa ceața și ne va aduce în termometre valori de până la 15 grade.

Citește și: Meteo din bătrâni pentru luna noiembrie. Cum arată prognoza făcută de Mihai Voropchievici

În Moldova vremea va debuta cu ceață, dar pe parcurs soarele va fi din ce în ce mai puternic. Temperaturile maxime de astăzi vor atinge 15 grade. Dobrogenii vor avea parte de ceață densă diminenața și seara în timp ce pe parcursul zilei cerul va fi variabil. Temperaturile nu vor depăși astăzi 13 grade.

Meteorologii anunță ceață și în cea mai mare parte a Munteniei. O dată dispersată aceasta, se va arăta soarele și ne va aduce maxime de până șa 15 grade. În capitală, ziua va debuta cu ceață, dar per total se anunță o zi plăcută, cu cer variabil și o maximă ce va atinge 14 grade.

Horoscopul zilei 9 noiembrie 2020. Racii nu stau foarte bine la capitolul răbdare, află ce se întâmplă cu Peștii... Rețetă de friptură de gâscă cu dulceață de mere și sfeclă roșie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x