Antena Căutare

Prognoza meteo, 9 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Prognoza Meteo, 9 octombrie 2020. Frumoasa vecină de la Neatza cu Răzvan şi Dani, Ramona Olaru, prezintă cum va fi vremea.

Prognoza meteo, 9 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi Galerie
Prognoza meteo, 9 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Cea mai frumoasă zi a săptămânii aduce vreme instabilă în jumătatea de est a țării cu un cer mai mult noros și arii extinse, vor fi mai ales averse însoțite de descărcări electrice cu precădere în Muntenia, Dobrogea și Moldova, regiuni pentru care meteorologii au emis două avertizări.

Mergem în partea de N-V a țării, mai exact în Maramureș unde ne așteaptă o zi noroasă, dar și cu câteva raze, temperaturile vor ajunge până la 20 grade Celsius în Sighetu Marmației și 20 grade în Satu Mare.

După o săptămână de ploi, soarele se va arăta și în Crișana. Maxima zilei se va situa în jurul valorii de 18 grade în Oradea și 19 grade în Arad.

Bănățenii se vor bucura și ei de câteva raze de soare. Maximele zilei de azi se vor încadra 18 grade în Reșița și 20 grade în Lugoj.

La fel și în Oltenia, toamna își face simțită prezența, aici vom avea averse, intensificări ale vântului și ploi! Maximele termice de astăzi vor fi cuprinse între 21 de grade în Craiova și 22 de grade în Târgu-Jiu.

Cea mai mare parte a teritoriului Transilvaniei vântul va avea unele intensificări, vor fi semnalate ploi, iar temperaturile nu vor depăși astăzi 15 grade în Miercurea Ciuc și 19 grade în Sibiu și în Deva.

Pentru Moldova, meteorologii anunță descărcări electrice, ploi și vânt. Vom avea astăzi doar 19 grade în Suceava și 21 de grade în Galați.

Nici în Dobrogea nu vom scăpa de vânt, ploi și descărcări electrice dar acestea vor fi ceva mai salbe în intensitate. Valorile termice de astăzi vor urca până la 21 de grade în Sulina și 23 de grade în Tulcea.

În Muntenia, ploile vor pune stăpânire pe teritoriu. Maximele termice de astăzi vor fi cuprinse între 20 de grade în Pitești și 20 de grade în Giurgiu.

În București, astăzi, vom avea parte de ploi, se vor înregistra 22 de grade Celsius, mâine 23 de garde Celsius și poimâine, temperaturile sunt în scădere, se anunță 24 de garde Celsius și ploi.

Cifrele ne spun cine este liderul într-o relație. Află cum este în cuplul tău de la Corina Stratulat... 6 lucruri pe care un copil trebuie să le învețe ca să devină un adult de succes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x