Antena Căutare

Un român a traversat două continente, pe bicicletă! „Am pedalat 34.554 de kilometri”

 Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Radu Păltineanu a povestit cum a traversat America de Sud și America de Nord, pe o bicicletă!

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Radu Păltineanu a povestit cum a traversat America de Sud și America de Nord, pe o bicicletă!

Călătoria sa a început în Alaska și apoi a pedalat 34.554 de kilometri până în Țara de Foc, fiind primul român care a făcut acest lucru.

„Ideea era să fac o tură de nouă luni, dar am ajuns să stau trei ani și trei luni, până la urmă”, a mărturisit Radu Păltineanu.

Se pare că toată aventura a început în anul 2015, atunci când tânărul a decis să plece în aventura vieții sale. Revenit pe 13 noiembrie anul acesta, sportivul are povești de-a dreptul surprinzătoare, ce l-au șocat chiar și pe Dani Oțil, un pasionat de sporturi ce dau adrenalină!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să afli toate detaliile!

Transformare uluitoare! Cum arată astăzi fetele de la „Bambi”, care făceau furori cu piesa „Doi ochi căprui”... Dinamo Știința București, surpriză uriașă pentru Răzvan și Dani! Ce au dezvăluit sportivii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x