Live acumObservator 06
Prime Time 20:00iUmor

Un român a traversat două continente, pe bicicletă! „Am pedalat 34.554 de kilometri”

 Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Radu Păltineanu a povestit cum a traversat America de Sud și America de Nord, pe o bicicletă!

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Radu Păltineanu a povestit cum a traversat America de Sud și America de Nord, pe o bicicletă!

Călătoria sa a început în Alaska și apoi a pedalat 34.554 de kilometri până în Țara de Foc, fiind primul român care a făcut acest lucru.

„Ideea era să fac o tură de nouă luni, dar am ajuns să stau trei ani și trei luni, până la urmă”, a mărturisit Radu Păltineanu.

Se pare că toată aventura a început în anul 2015, atunci când tânărul a decis să plece în aventura vieții sale. Revenit pe 13 noiembrie anul acesta, sportivul are povești de-a dreptul surprinzătoare, ce l-au șocat chiar și pe Dani Oțil, un pasionat de sporturi ce dau adrenalină!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să afli toate detaliile!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!