Antena Căutare

Radu Vâlcan, declarații din izolare! „Mi s-a părut că am ajuns într-o zonă de război! M-a apucat nebunia, din cauză că eram atât de departe de casă” VIDEO

Radu Vâlcan se află în izolare, departe de familie, după ce s-a întors din Republica Dominicană, unde se filmează „Insula Iubirii”. Prezentatorul a povestit prin ce a trecut, vineri, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Ne-am întors ieri. Din fericire, am prins ultimul zbor dinspre Paris spre București. Și în Republica Dominicană lucrurile au luat o întorsătură groaznică, în doar câteva zile, numărul cazurilor crescuse foarte mult.

Dar ne-am lovit de realitate, de ce se întâmplă cu adevărat în Europa, în momentul în care am intrat în tranzit pe aeroportul din Paris. Era o imagine șocantă. Este pustiu aeroportul și sunt foarte mulți angajați și autorități care testează oamenii care trec pe acolo.

La fel s-a întâmplat și când am ajuns la aeroportul Otopeni. Parcă era o zonă de război – foarte mulți oameni speriați, preocupați dacă ajung în carantină sau trebuie să se izoleze

Înaintea noastră, aterizase un alt avion și, efectiv, cetățenii români încercau să fenteze autoritățile, spunând că ei nu vin din zonele roșii ce presupun intrarea în carantină”, a povestit Radu Vâlcan.

Unde se află în izolare

Radu Vâlcan a spus că se află în izolare într-un apartament, alături de un coleg, de parte de familie.

„Noi suntem încadrați în autoizolare, după ce am venit din Republica Dominicană, dintr-o zonă ce nu e roșie, dar prin Paris. Nu am intrat în Paris. Este doar o zonă de tranzit.

Acum, eu sunt într-un apartament, cu un coleg. Spălăm vasele pe rând, eu am pus un ceai la făcut, ne descurcăm”, a mai spus el.

Ce a simțit când a aflat despre criza generată de coronavirus

Veștile despre criza generată de coronavirus l-au speriat pe Radu Vâlcan, atunci când încă se afla în Republica Dominicană.

Radu Vâlcan s-a întors din Republica Dominicană unde filma pentru Insula Iubirii: “Momentan suntem în izolare pentru o perioadă de 14 zile”

„M-a apucat nebunia când a început criza, iar eu eram încă în Republica Dominicană. Atunci când ești atât de departe de familie și nu ai absolut niciun control, nu mai poți să fii concentrat pe ce faci acolo. Este dureros. Îți dorești foarte tare să ajungi acasă.

Și acolo au fost luate măsuri – tot felul de interdicții. Am înțeles de la colegii mei că au făcut și arestări acolo. M-am gândit că aș putea să nu ajung acasă până la vară sau până trece totul”, a spus prezentatorul emisiunii „Insula Iubirii”.

Urmăriți întregul interviu cu Radu Vâlcan în clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Provocare culinară la Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona Olaru și-a provocat colegii de platou să prepare pizza. Oare se d... Carmen Grebenișan a dat din casă! Cine este noul ei iubit! „E mult mai tânăr decât mine. E un erou” – VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x