Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Raluka și Maria Radu, într-o super întrecere! „Ăsta e hipster sau rege adevărat?”

Raluka şi Maria Radu s-au întrecut la „Neatza cu Răzvan și Dani” și  ieșit show de zile mari!

Raluka şi Maria Radu s-au întrecut la „Neatza cu Răzvan și Dani” și ieșit show de zile mari!

Cele două artiste au acceptat să ia parte la provocarea „5 secunde”, un concurs ce presupune să dai răspunsul corect încadrându-te în această limită de timp.

Și fiindcă astăzi este Ziua Regalității, întrebările au fost unele pe măsură! Cine s-a descurcat cel mai bine? Află urmărind clipul video de mai sus!

Pentru cei care nu știu, Raluka a reușit să câștige emisiunea „Asia Express”, după ce a demonstrat că alături de Ana Baniciu a făcut o echipă invincilă.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro