Antena Căutare

Rambo de România dă cu bombe în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani! Neluțu Măgurean are remediu pentru coronavirus: E un fel de kerosen, se face în Ardeal și are 50 de grade!

Neluțu Măgurean, celebrul artist supranumit și Rambo de România, vine în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani cu o armă de jucărie și susține că are și remediu pentru coronavirus.

"Oricum presa se leagă mereu de chestia asta că sunt cel mai periculos artist din România, am zeci de arme în dotări, uite, am venit cu armele de pe mine!", spune Rambo.

Neluțu Măgureanu zis Rambo a adus muzica anilor '80 pe scena iUmor 2019.

La Constanța are vreo 80 de pistoate și bombe care "trec pe stradă în fiecare zi", după cum spune chiar el.

Acesta vrea să-și lanseze un album muzical și să vină în platoul Neatza să-l lanseze, nu să-l detoneze!

Dimineața la prima oră ce faci?, întreabă Răzvan.

"Mă trezesc", răspune Rambo stârnind râsete în platou.

Neluțu Măgurean are remediu pentru coronavirus: "E un fel de kerosen, se face în Ardeal și are 50 de grade! Se ia pe stomacul gol cu umpic de slană!"

Oana Cârmaciu, actrița principală din serialul Sacrificiul, va fi mămică: "Iubitul meu a plâns de fericire când a a... Barza, motiv de bucurie sau disperare pentru Dani Oțil? Prezentatorul încearcă să scape de strigătele colegilor: Să vă l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x