Antena Căutare

„Alo, păpușel! Te dau o tură?”. Ramona Olaru a fost spaima șoferilor la Salonul Auto București! Ce idee extraordinară i-a venit ca să se aleagă cu o mașină

Ramona Olaru, frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a vizitat Salonul Auto București, ca să-și cumpere o mașină cu frână „cu mână”… Adică de mână. A făcut spectacol!

Ramona Olaru, frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a vizitat Salonul Auto București, ca să-și cumpere o mașină cu frână „cu mână”… Adică de mână. A făcut spectacol!

„Ați râs de mine un an întreg că n-am mașină cu frână cu mână… Cu frână de mână. Mă rog! Ați râs de mine. Acum ce credeți? Am venit să îmi iau mașină cu frână cu mână”, a spus, hotărâtă, Ramona Olaru.

Splendida vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” s-a simțit extraordinar la Salonul Auto București. S-a urcat într-un bolid pe placul ei și și-a imaginat cum ar fi să îl conducă.

„Alo, păpușel! Ia zi! Te dau o tură?”, a întrebat Ramona Olaru un… bărbat pe gustul ei. N-a fost cu noroc!

Ramona Olaru a mai făcut o „încercare”, dar și aceasta a avut ca rezultat doar o dezamăgire: „Nu vă supărați, mașina e a dumneavoastră? Nu? Păcat! Erați frumușel rău!”.

I-a venit chiar și o idee extraordinară ca să se aleagă cu o mașină scumpă.

„Eu o cumpăr. Într-o săptămână vin cu banii. Nu este nicio problemă! O singură rugăminte am. În două-trei zile, dacă puteți, să îmi dați și mie numărul unui băiat frumos, deștept și cu bani! Și promit că vă aduc banii într-o săptămână!”, a propus Ramona Olaru.

L-a găsit și pee Alin Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al Companiei Naționalede Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), și i-a pus o întrebare cu care l-a luat prin surprindere: „Unde țineți cuvântul, unde-l purtați?”.

De la Salonul Auto București, Ramona Olaru n-a plecat cu una dintre mașinile pe care le-a admirat, ci cu un singur gând: „Mă duc acasă să mănânc niște salam cu pâine”.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan şi Dani”.

A fost un cârciumar supraponderal, dar s-a transformat într-un maratonist extraordinar! Cum a reușit să își schimbe viaț... Cronică de film, cu Irina Margareta Nistor. Ce filme va merita să vezi în acest weekend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x