Live acumDragoste de tata
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Ramona Olaru, cu sânii la vedere, la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Dani Oțil: „Nu i-au dat tot costumul”

Ramona Olaru a apărut cu sânii la vedere, într-un costum incendiar, joi, la „Neatza cu Răzvan și Dani”. A avut și o provocare extrem de… rebelă, pentru Cătălin Oprișan, redactorul-șef de la a1.ro.

Ramona Olaru a apărut cu sânii la vedere, într-un costum incendiar, joi, la „Neatza cu Răzvan și Dani”. A avut și o provocare extrem de… rebelă, pentru Cătălin Oprișan, redactorul-șef de la a1.ro.

„Văzând-o pe Ramona de dimineață, Cătălin Oprișan a spus: «Uită-te și tu, e îmbrăcată în baliză»”, a dezvăluit Răzvan Simion.

„Sau îmi aduce aminte, că am văzut în Deltă, de plută, care este tot din culori țipătoare, să o vezi când bălăngăne”, a comentat și Dani Oțil.

„Și eu sunt ca o plută a echipei noastre, nu? Să ne vadă lumea de departe”, a glumit și Ramona Olaru.

Dani Oțil a rugat-o pe Ramona Olaru să țină mâinile la piept o perioadă.

„Ține mâinile la piept, te rog, o perioadă! S-a defectat ceva la costumul de astăzi. Ori nu ți l-au dat tot…”, i-a spus Dani Oțil.

Ramona Olaru a avut, însă, o idee de zile mari. A spus că și-ar da salariul pe doi ani dacă ar accepta Cătălin Oprișan să îmbrace și el același costum.

„Hai, lasă, să nu fim rebeli!”, i-a spus Cătălin Oprișan.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!